Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירוח מועדון החמש בעדה הדרוזית בעוספייה

הר הכרמל

"החוויה הדרוזית" בהשתתפות נכבדי העדה

בשבת 28 לאוגוסט 2010 , בין השעות 15:00 - 18:30

druzi.jpg

בתכנית:

מפגש חברים, תהלוכה ותצוגת רכבי אספנות

כיבוד דרוזי כמיטב המסורת לחברי מועדון החמש בעלי רכבי האספנות

רישום מוקדם לאירוע אצל אמוץ דור בטל' 4325432- 054 , אצל עדי גולדנברג בטל' 2611660- 052, או במשרד המועדון , עד יום ג' 24.08.

פרטים נוספים ועדכונים יפורסמו בהמשך.

בברכה,

סמדר- מועדון החמש

טל' 7318818- 03

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לחברי מועדון 5,אני מודה שזה היה חטאי להפגיש את המועדון עם הקהילה בעוספיה,כחבר חדש ממש במפגש הראשון בארומה חיפה,הבנתי את החשיבות התרבותית,של מפגש זה, אמוץ ועדי קברניטי המועדון בצפון, גילו עיניין ודחפו ביוזמה ברוכה! בישיבה עם הנהלת היישוב היתה הענות והתלהבות,אשמח אם תהיה הענות גדולה של החברים לחיבור התרבות המווטורית עם הקהילה במקום מגורי,יש לציין שמציפים אותי ברחוב,בדרישה לראות מכוניות קורבט,ומוסטנג אשמח אם בעלי המכוניות הנ'ל יגיעו במיוחד המוסטנג האדומה מקיסריה..שלכם דין.:lol:נ.ב אני מצטער, שלא אוכל להציג את ההרדטופ שברשותי במפגש הזה.[ עדיין בשיפוץ]

דין הרדטופ 81

פורסם
אם הכל בסדר תבוא גם המוסטנג האדומה מרעננה...:lol:

אתה גדול,כשתגיע תזכיר לי שנשתה קפה יחד,אני כבר מסתכל בתמונות.....של האדומה מרעננה..להתראות דין:roll: ראיתי...סקסית חבל על הזמן.כלשון החברה...... ישר כוח.

דין הרדטופ 81

פורסם
ואם ירצה המכס , והפחח

אולי אפילו האדומה מרחובות תגיע...

:lol: :lol:

ירון

היי ירון, איך אמרו הגששים..אל תגיד ..נגיד. אתה תגיע בליינד כדי שיהנו מהבובה הנוצצת שלך.רק כדי לסבר את האוזן בישיבה עם ראש המועצה בעוספיה נסגר על הבאת ערוץ 1 הממלכתי לצילום האירוע,בנוסף למקומונים החיפאים,אז תביא את ה'ילדה'.

דין הרדטופ 81

פורסם
היי ירון, איך אמרו הגששים..אל תגיד ..נגיד. אתה תגיע בליינד כדי שיהנו מהבובה הנוצצת שלך.רק כדי לסבר את האוזן בישיבה עם ראש המועצה בעוספיה נסגר על הבאת ערוץ 1 הממלכתי לצילום האירוע,בנוסף למקומונים החיפאים,אז תביא את ה'ילדה'.

אחח....

הבובה שלי כרגע מפורקת (אעלה תמונות בקרוב ) , וישנם חלקים שתקועים במכס ממתינים לאישור יבוא (מי אמר משרד התחבורה ולא קיבל )

אבל בטוח שאשמח לבוא , תמיד היה לי מקום חם בלב לעדה המקסימה הזאת

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אחח....

הבובה שלי כרגע מפורקת (אעלה תמונות בקרוב ) , וישנם חלקים שתקועים במכס ממתינים לאישור יבוא (מי אמר משרד התחבורה ולא קיבל )

אבל בטוח שאשמח לבוא , תמיד היה לי מקום חם בלב לעדה המקסימה הזאת

היי,לפעמים משהו קטן עושה את ההבדל בין קודש לחול,בין בנאליות,לשאר רוח,היום בשיח שנסוב סביב האהבה המוטורית,יצאתי נשכר מהחמימות האנושית שלך ,תודה מקרב לב,ולהתראות שלך..דין

דין הרדטופ 81

פורסם

כן כן ,גם אני בקן

לאחר שיחה עם דין

אני גם אגיע לצילומי אויר

כך שיהיה כיסוי בעיתונות המקומית בשבוע לאחר מכן.

GUY

פורסם

פורום סובארוהוליק יהיה נוכח גם הוא באירוע, אבל יש לנו בעיה, דין נמצא דקת נסיעה מהאירוע ומתבייש לנסוע עם ההרדטופ שלו ולהציג אותה.

אנחנו צריכים כאן קצת לחץ חברתי, אז יאללה!

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
פורום סובארוהוליק יהיה נוכח גם הוא באירוע, אבל יש לנו בעיה, דין נמצא דקת נסיעה מהאירוע ומתבייש לנסוע עם ההרדטופ שלו ולהציג אותה.

אנחנו צריכים כאן קצת לחץ חברתי, אז יאללה!

ארז ...ידעתי שתכונות המנהיג שבך יצוצו לפתע! יפה. אבל לא אוכל הרכב בעיני לא במצב תצוגה עוד קצת..ויהיה בסדר אתה לפחוות תביא את 2 ה-xt שלך.:lol: נ.ב בא לך לקפוץ לשתות משהו?

דין הרדטופ 81

פורסם

ה XT האדומה הולכת מחר לישון למשך 5 וחצי שנים...

אם כל אחד שלא שלם עם הרכב שלו ישאיר אותו בבית מצבנו לא יהיה טוב.

אגב, אתה שוכח שאם תביא את האוטו למפגש הוא יהיה מוקף בהרבה מאוד אספנים, ויש סיכוי גבוה שיתפתחו כמה שיחות שתצא מהן איזה עצה, הכוונה, טיפים לשיפוץ, אולי חלקים או רכב דומה לחלקים, לך תדע.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...