Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני חודשיים סוזוקי אלטו

הנסיעות שלי ברובן הגדול הן עירוניות- ת"א הרצליה.

צריכת הדלק היא יציבה בכל מילוי דלק ועומדת על 1:11.5

הפרסומים, ואני יודעת שהם אידאלים, עומדים על 1:20

אנשים אחרים שעושים נסיעות דומות, עירוניות, וכמובן עם מזגן אמרו לי שצריכת הדלק שלהם היא 1:15 בממוצע.

הבדל משמעותי!

המוסך של סוזוקי בדקו עם איזה מכשיר ואמרו שהכל בסדר ולא נראה שיש בעיות :shock:

אבל בוודאות ישנה איזו בעייה! :|

מה אני עושה? מה יש עוד לעשות?:-(

פורסם

מי הבטיח לך 1:20?

אני עושה 1:20 על ידנית וגם זה משולב עם נסיעות בינעירוניות

צריכת הדלק בעירוני לאוטומט היא 1:14.9 לפי הפרוספקט:

http://www.suzuki.co.il/files/mifrat/alto.pdf

זה כמובן ללא מזגן ואחרי מספר אלפי קילומטרים, אני מניח שאת נוסעת רק עם מזגן בתקופה זו של השנה ואני גם מניח שהרכב שלך יחסית חדש ועוד לא עבר 3 או 5 אלף קילומטר.

מעבר לכך, זה מאד תלוי באופי הנהיגה שלך.

הצריכה שלך קצת גבוהה אבל הגיונית, בטח לא כפולה.

פורסם

אין שום בעיה, המנוע עדיין בהרצה, תני לו לצבור כמה אלפי קילומטרים, הצריכה תשתפר, וצאי מהסרט של נתוני יצרן, הם סתם אופטימיים, מה גם שכבר יש שרשור תלונות שלם לגבי צריכת הדלק של האלטו, שלחי את תלונתך שם והיא תטופל בהקדם על ידי מומחי האלטו של הפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=327501

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

א. כנסי ללחץ רק לאחר כמה אלפי קילומטרים (ברכב חדש) וכמה מדידות רצופות. איך בדיוק את מודדת?

ב. המשתנה הכי חשוב בצריכת הדלק הוא אופי הנהיגה. אין לנו מושג איך את נוהגת.

ג. תתחדשי.

ד. איחלתי לנהגת בהצלחה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שימי לב,

בכל מקרה לאחר כמה אלפי ק"מ כמו שנאמר לך הצריכה תשתפר קצת.

מעבר לכך זה נתוני יצרן. בד"כ כל קשר בין זה למציאות הוא מקרי בהחלט.

את נוהגת בפקקים? במישור? בעליות קטנות? את נוהגת בצורה מתונה ובקצב התנועה, או גז ברקס גז ברקס קבוע? הרכב עמוס או

ריק? קשה מאד עד בלתי אפשרי להשוות בין צריכות של נהגים שונים כי לכל אחד הרגלי נהיגה שונים.

בכנות, אין לי אלטו ואני לא הולך חלילה לפתח ויכוח עם אף אחד פה, אבל אני מאד מאד פסימי גם לגבי אלו שמספרים על 1:20 (גם בידני), אז בטח ובטח שהרבה פחות מזה באוטומטי.

אל תחפשי תקלות ברכב ואל תכנסי לסרטים.

בצעי שוב מדידה חוזרת. תדלקי מלא, אפסי מד מרחק, וחלקי את הק"מ שעברת עד התדלוק הבא בכמות הליטרים שתכנס במיכל.

תתחדשי ובהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בכנות, אין לי אלטו ואני לא הולך חלילה לפתח ויכוח עם אף אחד פה, אבל אני מאד מאד פסימי גם לגבי אלו שמספרים על 1:20 (גם בידני), אז בטח ובטח שהרבה פחות מזה באוטומטי.

מה יש להיות פסימי? יצא לי בתדלוק הראשון 1/19.55 בשני 1/20.1

המזגן דלוק במרבית הנסיעות והנסיעות שלי כוללות לפחות 3 עליות לירושלים בכל תדלוק ונסיעות באזור ת"א, גם עם פקקים. זה פשוט נתון, אין מה להיות פסימי לגבי נתון 8)

• תוכן חדש...