Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי אחרי לא קצת חיפושים נראה לי שמצאתי את מה שאני מעוניין לקנות ....אבל יש 2 דגמים.

1. Sony CyeberShot DSC-HX5 V

מצלמה דיגיטלית חדשה מבית סוני Sony CyeberShot DSC-HX5 V.המצלמה בעלת רזולוציה של 10 מגה פיקסל ומסך גדול 3 אינץ.עדשת G רחבה מאד 25 מ"מ בעלת זום אופטי ענק 10X.בעלת חיישן "Exmor R" ומעבד BIONZ™ המבטיחים מהירות וחדות. מצלמת וידאו ב-AVCHD.מנגנון ייצוב תמונה התומך בזום האופטי הגבוה ומפחית רעידות וטשטושים.תומכת בכרטיס מסוג MS Pro Duo וכן בכרטיסי SD/SDHC.למצלמה מצבי צילום רבים בינהם מצב צילום אוטמטי חכם וכן מצב צילום פנורמה לתמונות נוף איכותיות.המצלמה כוללת את התכונות המיוחדות של סוני כגון זיהוי ומיקוד פנים וחיוכים, זיהוי תנועה ועוד..טכנטלוגיית GPS המאפשרת לתייג תמונה על פי מיקום כן לצפות בתמונות על פי מיקומם.

var win = null;function NewWindow(){var mypage="images/sonyHX5.jpg";var myname='name';var w='660';var h='405';var scroll='no';LeftPosition = (screen.width) ? (screen.width-w)/2 : 0;TopPosition = (screen.height) ? (screen.height-h)/2 : 0;settings ='height='+h+',width='+w+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',resizable'//alert(settings)win = window.open(mypage,myname,settings)} //window.onload = "NewWindow('can0023.jpg','name','','','no');"; // This right //window.onload =NewWindow;function changePicture(){ if (0 == 1) { document.getElementById('displayColorPictureSRC').src=document.getElementById('colorname').value document.getElementById('colortext').value=document.getElementById('colorname').options[document.getElementById('colorname').options.selectedIndex].text }} sonyHX5_tumb2.jpg

2.Sony DSC-HX1

מצלמה דיגיטלית סופר-זום חדשה Sony DSC-HX1 מבית סוני, ממשיכה את סדרת ה-H האיכותית. 9 מגה פיקסל לתמונה חדה ועשירה בפרטים. המצלמה מתאימה לצילום אירועי ספורט, קונצרטים וחופשות. צילום איכותי של פורטרטים ותקריבים בשימוש בזום העוצמתי - X20 או במצב המאקרו - החל מ-1 ס"מ!. מסך מפרקי ענק - 3 אינץ! רזולוצית צג מדהימה של 230 אלף פיקסלים. טווח רגישות גדול בין 80 ל-3200, לצילום ברור בתנאי אור קשים. 9 אזורי מיקוד עם טכונולגית איתור פנים - עד 8 פנים בתמונה! תומכת במצבי צילום רבים וכן בסוגי איזון לובן. אפשרות להשמעת קבצי קול במצב צפייה בתמונות. פועלת בעזרת כרטיס MS Pro Duo. מייצב תמונה להפחתת רעידות תמונה

var win = null;function NewWindow(){var mypage="images/hx1a.jpg";var myname='name';var w='620';var h='489';var scroll='no';LeftPosition = (screen.width) ? (screen.width-w)/2 : 0;TopPosition = (screen.height) ? (screen.height-h)/2 : 0;settings ='height='+h+',width='+w+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',resizable'//alert(settings)win = window.open(mypage,myname,settings)} //window.onload = "NewWindow('can0023.jpg','name','','','no');"; // This right //window.onload =NewWindow;function changePicture(){ if (0 == 1) { document.getElementById('displayColorPictureSRC').src=document.getElementById('colorname').value document.getElementById('colortext').value=document.getElementById('colorname').options[document.getElementById('colorname').options.selectedIndex].text }} hx1a_tumb2.jpg

שתי המצלמות זהות כמעט זהות במחיר

הראשונה עולה 1800 שח והשנייה עולה 2000 שח.

תודה על המלצתכם.

פורסם

זה כמו להתלבט בין סופר מיני למשפחתית...

הראשונה קומפקטית וקטנה עם זום קטן יחסית - לא כתבת כמה.

השנייה גדולה יותר, לא תצליח להכניס לכיס, אבל יש לה זום X20 ומסך מפרקי מסתובב.

מה אתה צריך?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

בראשונה הזום הוא X10, אני לא חושב שהיא מספיק קומפקטית להכנס לכיס, לכן הגודל לא ממש משנה לי

פורסם

מאוד חשוב מה אתה הולך לצלם איתן אישית אני מאוד אוהב את הדגמים של סוני המצלמה הראשונה מצויידת בחיישן בעל תאורה אחורית שמשפר את הביצועים בחושך. לדגם שני חיישן קטן יותר אבל עדשה מאפשרת יותר כניסת אור לעדשה. המצלמה השניה "מקצועית יותר" ותאפשר לך לשלוט יותר על המצלמה ולצלם ממרחק יותר גדול.

לדעתי תשווה בין הגלריות שלהן

http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/albums/sony-cyber-shot-dsc-hx5-review-samples/slideshow

http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/albums/sony-cybershot-dsc-hx1-review-samples/slideshow

עוד דגמים שכדי לך לשקול

- סופר זום CANON SX20

SAMSUNG WB650 קומפקטית עדיין נוחתת בארץ

http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/albums/canon-powershot-sx20-is-review-samples/slideshow

http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/albums/samsung-hz35w-review-samples/slideshow

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
תשקול גם מצלמות LUMIX של פנסוניק - כל דגם שראיתי היה מאוד מוצלח.

מצטרף, יש להם דגמים מוצלחים לאחרונה,

עם יכולת וידאו חבל"ז. (HD 720).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם לא אכפת לך לקנות מיד שניה, תוכל להשיג בתקציב שלך ניקון D60 + עדשה במצב טוב מאוד ביד2.

מצלמת DSLR חצי מקצועית אמיתית שעדיפה בכמה מונים מהאלה של סוני.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

D60 היא מצלמה נחותה. אין לא וידאו ואין לה Live view. היא דורשת השקעה נוספת העדשות, ולא מסוגלת להציע את הגמישות של מצלמה קטנה עם עדשה בעלת טווח זום גדול.

כשמישהו מחפש לקנות משפחתית, לא מציעים לו מכונית מירוץ או משאית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכולם,אני לא מחפש DSLR וממש לא בא לי על התעסקות בעדות...

אני בסה"כ טס לאמסטרדם ורוצה מצלמה טובה קומפקטית יחסית שתעשה עבודה טובה.

נכון להיום יש בבית מצלמה דיגיטלית ישנה של סוני שאני מאוד מרוצה ממנה אבל הגיע הזמן להתחדש ביותר מתקדמת.

אני לא מחפש צילום מיקצועי, בעיקרון כל מה שאני צריך זה תמונה איכותית בלחיצה אחת :)

פורסם

העובדה שהיתה לך סוני לא אומר שאתה צריך לדבוק בה.

כאמור, ל-Panasonic מצלמות סופר-זום קומפקטיות, עם "פול-אוטומט" שנחשב למצויין. קנה TZ10 או TZ7 (הדגם הקודם, יחסוך לך כמה מאות, ויש שמעדיפים את איכות התמונה שלו), וסע לשלום.

נ.ב. רק שיהיה ברור, תמונה טובה תלויה קודם כל בצלם, בהבנה הטכנית שלו, וביכולתו להבי סוגיות של תאורה, קומפוזיציה ועוד. הבנת הצלם בייחוד באה לידי ביטוי בתנאים טכניים לא טובים (תאורה לא מספקת, אור וצל, נושאים מורכבים וכו').

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...