Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק אותי שאנשים חושבים שרכבים יפנים עדיין יותר זולים מגרמניים.

נסעתי על מזדה 3 אאודי A3 ,איביזה טורבו ועכשיו רכשתי שירוקו אתה יודע למה כי אני מעדיף רכב גרמני הנסיעה שונה לגמרי.

בכל אופן המחירים במוסכים הם אותם מחירים ולכולם "קורעים" הכיס בין עם רכשת גרמני או יפני.

קנה את הרכב שהכי התחבב עליך אני ב - 60 אלף הייתי קונה אאודי רכב יפיפה, איביזה גם אפשרות אבל רק אם תמצא שמור.

גם רכבים יפניים כמו מזדה, הונדה וכדומה רכבים כיפיים אני אישית מעדיף גרמני.

בהצלחה תתחדש וסע בדרכים טובות!

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם
מה שאותי מדאיג באלטו שהיבואן נותן רק שנת אחריות אחת

תמוה מעט...........!!!

חבל לפרסם דבר שגוי לחלוטין! הרכב מגיע עם 3 שנות אחריות או 100000 ק"מ.

למה כתבת את זה? :shock:

לגבי נושא הדלק שציינתם פה, בנסיעה משולבת עם מזגן בתדלוק השני שלי אתמול הרכב צרך בממוצע 20.1 ק"מ לליטר.

הצמיגים על מצב COMFORT ולא ECO. זאת אומרת= היבואן ממליץ על לחץ 36 ו34 בהתאמה בשביל מצב חסכון ו32 ו29 בהתאמה למצב נוח יותר. אגב, יש הבדל והאחיזה קצת השתפרה אחרי שהורדתי את הלחץ לאחר התדלוק הראשון, הרכב מרגיש נעים יותר עם הלחץ הנמוך יותר - ועדין הצריכה שציינתי.

עם המחירים של הדלק היום והצפי לעליית המחירים בקרוב, אי אפשר להתעלם מנתון כזה.

נסעתי על מזדה 3 אאודי A3 ,איביזה טורבו ועכשיו רכשתי שירוקו אתה יודע למה כי אני מעדיף רכב גרמני הנסיעה שונה לגמרי.

בכל אופן המחירים במוסכים הם אותם מחירים ולכולם "קורעים" הכיס בין עם רכשת גרמני או יפני.

חביבי, בתור אחד שנוהג על רכבים יפניים כבר כמה שנים אבל מכיר היטב גם כמה גרמניות מאד מוצלחות ואהובות, אין מקום להשוואה. הגרמניות זה בהחלט עולם אחר!!

לצערי עם הגרמניות אני נפגש רק פעם בשנה בחופשה בגרמניה אבל זה מספיק בשביל להבין את ההבדל :)

אבל אם אתה אומר שהמחירים במוסכים הם אותם המחירים כנראה שאתה לא מטפל בצ'מפיון.

במחיר של טיפול באודי או שירוקו אני יכול לטפל ביפנית במוסך מרכזי במשך 3 שנים.

פורסם

קנה את הרכב שהכי התחבב עליך אני ב - 60 אלף הייתי קונה אאודי רכב יפיפה, איביזה גם אפשרות אבל רק אם תמצא שמור.

גם רכבים יפניים כמו מזדה, הונדה וכדומה רכבים כיפיים אני אישית מעדיף גרמני.

בהצלחה תתחדש וסע בדרכים טובות!

אני אשאר שאתה מדבר אליי בתגובה הזאת,אז בוא נתחיל מזה שאני בעצמי בעלים גאה מאוד של גולף שבחיים אבל בחיים אני לא אשווה את הנסיעה והאיכות שלה לרכב יפני או ממוצא אחר ואני יודע מה האיכויות של הנדסה גרמנית,אבל כמו שאמר יגאל כנראה שעדיין לא עשית טיפול או סידרת איזו בעיה במוסך מורשה ויש לך שירוקו אז הוא חדש ועדיין בלי בעיות בלאי,תאמין לי שההבדל בהוצאות הוא שמיים וארץ ולא רק בתמכור המוסכים אלא גם תמחור החלפים.

תברר קצת כמה עולים חלפים לרכב גרמני וכמה ליפני תהיה בשוק מהתוצאות.

• תוכן חדש...