Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשבוע רכשתי מזדה 3 ספיריט- לצערי הרב עם רדיו דיסק מובנה.

יש כבר ברשותי מדבר קומפוננט וסאב שפירקתי מהאוטו הקודם שלי, עכשיו הבעיה היא שאבא שלי לא בראש של להחליף את הפאנל המקורי ולשים את הקנווד שיש לי.

עכשיו השאלות שלי הם:

האם הביצועים של המערכת ירדו משמעותית?

האם יש בכלל אפשרות להתקין מערכת עם הרדיו המובנה?כלומר יש לו בכלל חיבור לבננות מאחורה?

שמעתי שיש אפשרות פשוט להוסיף בנוסף את הרדיו דיסק שלי ולשים אותו בתא כפפות אני פשוט לא מבין איך זה אפשרי..כי מאיפה אני מביא עוד כבלים וחוטים ?!

פורסם

יש אפשרות לחבר מגבר למערכת הנוכחית שלך.

כל מה שאתה צריך זה מנחת,זהו מכשיר שהופך יציאה רגילה של הרמקולים לRCA (בננות).

ומכאן הכל פשוט מהמנחת בכבל RCA למגבר, ומהמגבר בכבלים רגילים לרמקולים\סאב.

כך זה היה מחובר במאזדה הקודמת שלי עם הפנל המקורי,האיכות היא טיפה ירודה,

מכוון שהפנל המקורי של מאזדה לא נמצא בראש טבלת האיכותיות.

בהצלחה!

פורסם

דור תודה לך על התגובה.

אני רק רוצה לקבל תשובה על יחס האיכות בין מכשיר קנווד בסך 500-600 שקל לבין המערכת המובנית שבמזדה,כי אני יודע שהקנווד שיש לי הוא לא ה"איכותי" ביותר , אז אולי כך או כך בסופו של דבר 2 המערכות שוות. יש סיכוי או שעדיין הקנווד עולה על המובנית?

תודה :]

פורסם

אם תתן את הדגם של המכשיר זה יעזור.

בכל מקרה מדובר לרוב בנוחות המשתמש במחירים הללו,מכוון שאין יותר מדי אפשרויות לשחק אם ההגברה.

וגם לפנל המובנה אין איך לשחק עם ההגברה חוץ מהBASS MID HIGH.

כך שהם בערך שווים

פורסם

לא נראה לי שיש הבדל... וBASS BOST זה כמו EQ במכשיר המקורי.

ולא יצא לי לשמוע על שתי מערכות במקביל כך שלא נראה לי שזה מועיל בצורה כל שהיא.

פורסם

אחלה מצויין אז נראה לי שאני ישאר עם המערכת המקורית.

רציתי לדעת כמה עולה מנחת פשוט, אני חייל אין לי הרבה כסף להוציא על זה..

פורסם

שלום חייל

:wink:,

ישנה אפשרות להתקין את המערכת שלך של קנווד (או לצורך העניין כל רדיו דיסק אחר, אם תחליט לשדרג ולהשתדרג) במכונית הנ"ל.

יש מתאם שנכנס במקום שבו יושבת המערכת המקורים ומחליף את המערכת המקורית או לחילופין יושב במקום אחר בקונסולה המרכזית, יש יותר ממשתמש אחד בפורום שהוא בעל רכב כזה ולהרבה מהם יש מערכות שאינן המערכת המקורית.

סע (כשאתה פנוי או אבא פנוי) למוסך מורשה מאזדה או לחילופין למקום רציני שמתעסק עם התקנת מערכות ותשאל על המתאם הזה, אני בטוח שתוכל לראותו ולקבל הסבר מתאים בנושא.

למיטב ידיעתי למשתמש MAZDA(3)MAN יש\היתה מאזדה 3 ואולי הוא יוכל לעזור עם שאלות בנושא..

בהצלחה.

תומר

עריכה ותוספת:

הנה דוגמא שמצאתי כאן באיזור הזה של הפורום להתקנה במאזדה 3 - תודות לדרור (DLS) :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319141

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם כך,

כנראה שלא שמתי לב וחשבתי שהרעיון של רדיו דיסק בתא הכפפות לא מצא חן בעיניו אז היצעתי דרך בכל זאת להיפטר מהמערכת המקורית (מחלה ששנואה עלי מאוד ומשום מה כל יצרני הרכבים החדשים אוהבים אותה מאוד).

ראו בהודעה שלי המלצה, לא מעבר..

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...