Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עוד הבדלים חוץ מהשליטה על הסטריאו מההגה וההבדל בין הג'אנטים?

כמו למשל חיישנים,מחשב דרך, קסנונן וכו'...

פורסם

קסנון במאזדה 2?! לא נסחפנו קצת?

לדיינמיק יש פנסי ערפל, שליטה על מערכת השמע מההגה, מחשב דרך והגה מצופה עור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קסנון במאזדה 2?! לא נסחפנו קצת?

לדיינמיק יש פנסי ערפל, שליטה על מערכת השמע מההגה, מחשב דרך והגה מצופה עור.

פנסי ערפל? זה אביזר תיקני בכל רכב כבר עשרות שנים... אולי אתה מתכוון לקסנון בכל זאת?

פורסם

במאזדה המאובזרת יש 6 כריות אוויר(אני לא זוכר איפה בדיוק, הרכב של אחי)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
פנסי ערפל? זה אביזר תיקני בכל רכב כבר עשרות שנים... אולי אתה מתכוון לקסנון בכל זאת?

לא, אני לא מתכוון לקסנון בכל זאת. פנסי ערפל (קידמיים) אינם אביזר תיקני בכל רכב. יש המון רכבים חדשים שנמכרים ללא פנסי ערפל קידמיים.

איפה ה 2 האחרות? לנוסעים מאחור?

2 כריות אוויר קידמיות, אחת לנוסע ואחת לנהג.

2 כריות אוויר צידיות, להגנה על הגוף, אחת לנוסע ואחת לנהג.

2 כריות אוויר צידיות, "וילון", להגנה על הראש, אחת לנוסע ואחת לנהג.

סה"כ: 2+2+2=6

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההודעה המקורית שלי באמת לא ממש מובנת, סליחה.

לדגם הבסיסי יש 2 כריות אוויר (הקדמיות - כפי שצביקה תיאר).

לדגם המאובזר 6 כריות אוויר.

פורסם

הכוונה היא לא לפנס מאחורה שגורם לכך שיראו אותך טוב יותר, אלא ל2 פנסים קדמיים מתחת לפנסי הדרך הראשיים.

5029-yellow_fog_lights-800x600.JPG

לא מכיר שום רכב משפחתי "רגיל" שיש לו כאלה בסטנדרט. בד"כ יש כאלה רק במכוניות המאובזרות יותר.

Auto Emoción

פורסם
לא, אני לא מתכוון לקסנון בכל זאת. פנסי ערפל (קידמיים) אינם אביזר תיקני בכל רכב. יש המון רכבים חדשים שנמכרים ללא פנסי ערפל קידמיים.

2 כריות אוויר קידמיות, אחת לנוסע ואחת לנהג.

2 כריות אוויר צידיות, להגנה על הגוף, אחת לנוסע ואחת לנהג.

2 כריות אוויר צידיות, "וילון", להגנה על הראש, אחת לנוסע ואחת לנהג.

סה"כ: 2+2+2=6

תודה

מציעים לי פשוט לקנות מהשכרה מאזדה 2 אקטיב מודל 2009 עם 8000 ק"מ בלבד (ללא תאונות) ב 85 אלף (בערך).

דיל טוב או לא?

פורסם
הכוונה היא לא לפנס מאחורה שגורם לכך שיראו אותך טוב יותר, אלא ל2 פנסים קדמיים מתחת לפנסי הדרך הראשיים.

לא מכיר שום רכב משפחתי "רגיל" שיש לו כאלה בסטנדרט. בד"כ יש כאלה רק במכוניות המאובזרות יותר.

הבנתי, בדוגמה שלך לא השארת לי מקום לספק :)

• תוכן חדש...