Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום!

ברשותי רכב הנ"ל והבוקר רכב לא הניע

תאור התקלה: כשמנסים להניע את האוטו יש קליק שנשמע מלוח שעונים (נראה לי) וכל לוח שעונים עם נרות התראה למיניהם בלוח כבים, כשמחזירים למצב ON את ה-SWITCH אז הם נדלקים שוב, אך רכב לא מניע .

ניסיתי לחבר מצבר אחר עם כבלים אך תופעה לא השתנה !

חששות שמצבר שקיים ברכב - האם מקצר? או שזה סליל הצתה? או שסטרטר? או מה , מאיפה מתחילים?

מודה מאוד על תשובותכם, תודה מראש

המשך יום נעים נהגים\ות יקרים

הערה: דגם הרכב אוטומט, 1.300 , ELX

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם

גם אני עדיין חושד במצבר וכנראה שלא הצלחת להניע המכונית עם מצבר עזר אחר כי כבלי העזר הנם מאיכות ירודה.

יש גם סיכוי שרק מגע חשמלי לא טוב של נעל כבל מצבר (בדרך כלל פלוס) עם קוטב המצבר זה הגורם לבעייה.

בברכה - רפי לין

פורסם

חברה חברה, תודה רבה לכולם

יש פתרון

החלק התקול הינו סטרטר

כמה דפיקות על המכלול אכן שוחררו אותו והרכב הניע

נאמר לי בינתיים לנסוע כך, אך אני בדרך להחלפה עוד כמה חודשים

במידע ותדירות של התקלה תהייה גבוהה

כשניסיתי להניע את הרכב ממצבר אחר, אז קודם הנעתי את הרכב האחר ואז חיברתי לרכבי (הלא מניע), קודם (+) וחר כך (-) ואז ניסיתי להניעה אך ללא הצלחה, מהשמע זה לא מצבר

בכל אופן תודה לכל העונים

המשך יום טוב

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תוכן חדש...