Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך למפגש 25 שנה למועדון ה-5 עברה אותי קאיין החדשה.

כשראיתי תמונות באינטרנט לא האמנתי שזה יגיע ליצור סדרתי הייצור הזה, הייתי בטוח שזה תמונות של מכונית קונספט שפורסמו באינטרנט.

העיצוב המכוער מזכיר מאוד את היונדאי סנטה פה מאחור. :?

לא יודע מה דעתכם על העיצוב,יכול להיות שחלקכם אהבו אותו,העיצוב לא לטעמי ולא ממש דומה לדור הקודם של הקאיין,ממש כאילו הכניסו דגם אחר שלא קשור לדור הקודם.

מעניין אותי אם יהיו הרבה הזמנות בעולם לדגם הזה או שפשוט לאנשים אין טעם וקונים מכונית בגלל סמל סטטוס מזהב. :|

4ztm2yoz5iid.jpg

y5tyqjwzwith.jpg

oryyi2tyg2jc.jpg

פורסם

מזכיר את הסנטה פה, מי שקונה קאיין S לא מחפש מה שסנטה פה מציעה תאמין לי.

אל דאגה, לחיצה אחת על הדוושה ואתה תשכח בכלל שהיא מזכירה את הסנטה פה.

אישית? אני אהבתי, היא לא מנכרת עיניים בכלל.

Got To love It

פורסם

גם הקאיין הקודם היה סתמי מאוד ואפילו קצת מכוער. זה החדש באמת מאוד דומה לסנטה פה (שמצידו דומה לטוארג הקודם, שמצידו חולק פלטפורמה עם הקאיין, ש... טוב די)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין אותי אם יהיו הרבה הזמנות בעולם לדגם הזה או שפשוט לאנשים אין טעם וקונים מכונית בגלל סמל סטטוס מזהב. :|

אתה יודע שזה שאתה לא אוהב איך שהוא נראה, לא אומר שכולם חייבים להיות בדעה שלך. אני לא יודע איפה הדמיון הרב לסנטה-פה. אם אתה רוצה לראות משהו דומה, תציץ כאן.

פורסם

אינפיניטי, יצא לך לראות את הטוארג החדשה בתמונות או במציאות?

אני ראיתי בתמונות וגם אמרתי שהיא לא משהו אך כאשר ראיתי אותה בסוכנות נדהמתי, יפיפיה ונראת הרבה יותר טוב מהדגם היוצא.

Got To love It

פורסם

אני רואה את אותו אחד כל יום, בצבע חרא. הפרופורציות שלו מאוד משונות והוא מנופח בצורה מוגזמת, במיוחד כשמסתכלים עליו מאחור.

הדגם הקודם היה ה-ר-ב-ה יותר יפה (מה שאי אפשר להגיד על הקאיין).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עיצוב עד הפרט האחרון זה המפתח של הקאיין, למי שמכיר.

בענין אחר לגמרי - החלון הפתוח של הרכב שצילמת (אני מניח שצולם היום בבוקר, במזג אויר חם).

יש רכבים שתמיד הנהג שלהם עם חלון סגור (A8, 760i). הוא תמיד עם מיזוג, ולעולם אינו מעשן.

יש רכבים שתמיד עם חלון פתוח (אונו).

יש רכבים שחצי חצי - כמו הקאיין. או שמדובר במישהי שמייד מדליקה מזגן, ולא יודעת שהחלונות נפתחים, או שמדובר במישהו, שחשוב לו שיראו אותו וישמעו את המוזיקה שלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יצא לי לראות את דגם הטורבו בהרצליה השבוע, חונה בין פאנאמרהS וS8.

היא לא נראתה דומה בכלל לסנטה-פה ולא עלתה לי המחשבה אפילו בראש.

בניגוד לטוארג החדש (למרות שאותו טרם יצא לי לראות במציאות), לדעתי הקאיין השתפרה משמעותית מבחינה עיצובית והיא אפילו די יפה (ביחס לSUV כמובן).

razmel - לא הבנתי את "חלוקת החלונות" שעשית :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עיצוב עד הפרט האחרון זה המפתח של הקאיין, למי שמכיר.

בענין אחר לגמרי - החלון הפתוח של הרכב שצילמת (אני מניח שצולם היום בבוקר, במזג אויר חם).

יש רכבים שתמיד הנהג שלהם עם חלון סגור (A8, 760i). הוא תמיד עם מיזוג, ולעולם אינו מעשן.

יש רכבים שתמיד עם חלון פתוח (אונו).

יש רכבים שחצי חצי - כמו הקאיין. או שמדובר במישהי שמייד מדליקה מזגן, ולא יודעת שהחלונות נפתחים, או שמדובר במישהו, שחשוב לו שיראו אותו וישמעו את המוזיקה שלו.

אכן בעל הרכב עישן סיגריה אותו זמן בגלל זה החלון פתוח (יש לי תמונה של החזית שרואים).

בקשר לעיצוב הרכב, כל אחד והטעם שלו, בכל דגם של מכונית מכל יצרן שיהיה,החוות דעת על עיצוב הרכב תהיה מחולקת, יהיו חלק שיאהבו ויהיה חלק שלא יאהבו.

אני הבאתי כבר את דעתי על הרכב הנ"ל,וחשבתי על כך שיהיו כאלה שיאהבו את העיצוב החדש.

מה שגם יש דגמים שצריך להתרגל לעיצוב שלהם ועד שאתה לא רואה במציאות בעיניים אתה לא יכול להיות סגור אם זה יפה וגם לשנות את דעתך.

:-)

פורסם

עזוב להתרגל לעיצוב, אני עדיין מנסה להתרגל לרעיון שפורשה מייצרת משאיות! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האוטו נראה רע וגם הקומבינה שהם עשו מאחורה (גם בפאנאמרה) עם הכיתוב הגדול נראית עמוסה ולא במקום. זה מתאים ל911 קלאסית, לא למטחנת הכסף המטופשת הזו.

אם יצא דבר אחד טוב תחת VW זה, כך חוזים יודעי דבר, שפורשה יחזרו למקורות. לא עוד ג'יפים וסדאנים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הפאנאמרה בכלל בלתי נסבלת ואי אפשר להביט בה בכלל. חלקה האחורי לא קשור לעולם ונראה כמו גידול גס ומטריד.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

דווקא במציאות הפאנמרה נראית הרבה יותר טוב מאשר בתמונות.

אפקט הוואו נשמר גם נשמר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הוא מכוער וגם הקודם היה מכוער. הפנמרה גם מכוערת (כן, ראיתי במציאות).

בכלל, עיצוב זה לא הצד החזק שלהם.

תא הנוסעים לעומת זאת, נראה מדהים גם בקאיין וגם בפנמרה.

emotion of motion

• תוכן חדש...