Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת שלי (שלא קוראת MP3) באחת שכן, מקורית.

אם אתם מכירים איפה ניתן להשיג אחת כזו - תוכלו להפנות אותי לפירוקיה או מחסן חלפים כלשהו שיש להם כזו?

אני לא מעוניין להחליף אותה במערכת עם מסך מגע וכד', בשבילי היא מספקת, רק צריך שהיא תתמוך ב-MP3.

כמו כן, מצאתי את המתאם הבא של חברת GROM שמסוגל לקרוא מכונני USB ונותן אפשרות להרחבה ל-AUX ו-Iphone

http://gromaudio.com/store/usb_adapters/mazda_2008-2009_usb_ipod_adapter_direct_digital_interface.html

ברצוני להתקין אותו כמו שמתואר בפורום הבא:

http://www.mazdaiii.com/forum/showthread.php?t=123634459&page=11

כאמור, המתאם משתמש בכפתור ה-MEDIA שעל המערכת המקורית כדי לנגן את הקבצים,

אולי תוכלו לומר לי איפה אפשר להשיג את המתאם הנ"ל בארץ?

תודה רבה!

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

תנסה

אצל רמטל בטבירה

יש שם בחור בשם דודו -מקצועי ונחמד

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

רכשתי לפני שבוע מאזדה 3, והתקנתי דאבל דין, יש אצלי את המערכת המובנית הישנה קומפלט.

זה אמור לקרוא mp3 - הרכב מודל 08.

פורסם
רכשתי לפני שבוע מאזדה 3, והתקנתי דאבל דין, יש אצלי את המערכת המובנית הישנה קומפלט.

זה אמור לקרוא mp3 - הרכב מודל 08.

zeviro - שלחתי לך הודעה פרטית לגבי קניה אפשרית שלה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...