Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא טוב,זה צורב כך שנגן DVD יקרא

המטרה שלי היא לצרוב על דיסק של 4.7G קובצי AUDIO כך שרדיו דיסק המקורי של הרכב יקרא אותו

פורסם
פשוט תמיר את השירים ל WAV ותצרוב כDATA DVD

כל נגן קורא את זה.

זה לא עובד ככה.

הוא צריך לצרוב את הסאונד בפורמטים שדיוידי מבין.

בכל מקרה DVD מקורי שאינו קורא צרובים לא יהיה מסוגל לעבוד גם אם דיסק צרוב עם קבצי "WAV".

אני ממליץ להוריד תוכנה בשם ASHAMPOO בעברית מלאה בשביל הנוחות, אם אתה לא מסתדר שלך לי הודעה בפרטי.

בהצלחה!

פורסם

CD/DVD סטנדרטי לא קורא קבצי WAV אלא קבצי CDA , כשצורבים CD בתור AUDIO, קבצי ה WAV מועברים לפורמט אודיו (CDA) שנגנים יודעים לקרוא. המכשיר שלך לא יקרא את הדיסק אם תצרוב קבצי WAV על DVD

פורסם

עוד פעם קראו טוב המטרה שלי היא לצרוב על דיסק של 4.7G קובצי AUDIO כך שרדיו דיסק רגיל קורא צרובים המקורי של הרכב יקרא אותו(בדיוק כמו שצורבים בדיסק רגיל של 700MB (80MIN)ששם ניכנס כ-18-20 שירים רק על דיסק עם 120MIN שהוא דיסק DVD של 4.7 ג''ב

ASHAMPOO לא עוזרת,

נ.ב

מי ערך כותרת חח

פורסם

אתה לא יכול לנגן/לקרוא דיסק דיווידי מפני שרדיו דיסק רגיל לא בנוי פיזית לקרוא אותו, בלי קשר למידע שצרוב עליו.

המדיה שונה, זה כמו שתבקש שלייזר דיסק יקרא דיווידי, זה לא אפשרי.

פורסם

תחליט כבר או שיש לך סידי רגיל או שיש לך דיוידי.

אם אם פי שלוש עובד אז גם אודיו סידי צריך לעבוד, תצרוב בנרו אודיו סידי.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...