Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו מחפשים מכונית משפחתית בתקציב של עד 20–25 אלף.

עדיפות גבוהה לגיר ידני (מטעמי חיסכון בדלק).

הרכב מיועד לנסיעות קצרות ובינוניות אבל חשוב שיצליח לסחוב בעליות כי אנחנו גרים באזור הררי למדי.

כמובן כדאי שיהיה חסכוני בדלק ובטיפולים.

מראש חשבנו על סוזיקי בלנו או על סובארו אימפרזה גרנד לאונה.

חיפוש ביד2 העלה גם את רנו מגאן וסניק. האם הן מומלצות?

עד איזה קילומטרז' עדיין סביר לחפש?

תודה

פורסם

מגאן או סניק יהיו יותר חדשות,הרבה יותר נוחות,הרבה יותר בטיחותיות לתקציב שלכם (יחסית ליפניות שרשמת בהתחלה).

במיקרה של רנו, גיר ידני מומלץ לא רק מטעמי החיסכון בדלק- גיר אוטומטי יקר לתיקון\שיפוץ.

אני אישית הייתי בוחר במגאן ולא בבלנו רק בגלל ההבדלים הגדולים בבטיחות:

מגאן

בלנו

בגלל אופי הנסיעות שלכם אני ממליץ על מגאן 1600 סמ"ק (למרות שהמנוע 1400 סמ"ק לא ממש חלש).

צריך לשים לב לתקינות של מערכת החשמל ולוודא שהרכב לא מקרטע (מעריכי הצתה לא זולים להחלפה וחייבים להיות מקוריים).

סניק זאת מיניוואן על בסיס מגאן. יותר מרווח ונח למשפחה ממגאן הרגילה.

יש סיכוי שבתחזוקה של רנו תהיה יותר יקרה משל סובארו\סוזוקי, אבל לדעתי היתרונות מחפים על כך, גם לגיל הרכב ישנה משמעות (רנו יותר חדשה).

מגאן

סניק

יש גם משהו שאולי שווה בדיקה (לאמת קילומטראז' בעזרת תיעוד הטיפולים. אגב, לפי המדבקה על המספר, הרכב טופל במוסך טוב, אבל לא מורשה רנו):

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1488977&Code=30544f38d480372c9693558b69630e36

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על הייעוץ.

הגודל של הסניק לא גורם לצריכת דלק גבוהה?

מקריאה באינטרנט הבנתי שהמגאן מבלה הרבה במוסך, האם זה נכון?

• תוכן חדש...