Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש חודשיים קניתי זוג SoundStream TSQ-124 שחשוב להדגיש שהם 87DB+ לפי האתר שלהם.

יש לי עד 1700ש"ח לא יותר (כבר עם חריגה) ואני מאוד רוצה לשמוע המלצות על מגברים + האתר שאפשר להזמין מהם.

חשבתי על המגבר RockFord P600.1 שנשמע טוב...

אם זה משנה המטרה יותר לשמיעת צליל עמוק ונקי, וגם שיהיה להם קצת כוח.

והאוטו הוא פיגו 206 ^_^ אם יעזור לכם במשיהו...

תודה רבה לכל העוזרים! :) 

פורסם
פתוח ליד 2 ?

מעדיף חדש

השאלה אם יש משיהו ביד 2 כל כך ששווה את זה, אני מעדיף אחריות וכו' לא מחפש בעיות ^^

פורסם

כן, אם תוכל תביא את האתר למגבר ואלה הנתונים מה שאני יכול להגיד לך שהDB שלהם גבוהה מהרגיל וזה יתרון לדעתי...

http://www.soundstream.com/AudioProducts/Subwoofers/tsq.htm

תראה על קופסה אטומה וגם TSQ-124

תודה :)

נ.ב.

עם חבר שנתן לי את המגבר שלו ליום שזה Sierra 1.1200 הם עבדו פצצות שזה מריץ על 1OHM כ 1200RMS בערך ו2 על 600+-

זה על חצי מהוליום פירק אותם, העניין שאני רוצה גם איכות וצלילים עומקים שמעתי אנשים שיש להם סאבים לא ואו אבל הצליל עמוק ונקי.

• תוכן חדש...