Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3883688,00.html

http://motocar.co.il/article/12323.aspx

2.jpg_wa.jpg

האם באמת יש בארץ אנשים שיקנו את הדבר הזה בהתחשב במחיר שלו ובנתוני מנוע, והכי חשוב - ארץ הייצור!

פשוט מדהים, לתמחר זבל סיני ב150-160 אש"ח.

כתבה בנושא בכלכליסט:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3403150,00.html

מנתונים שחשף ארגון סיני העוסק בבקרת איכות עולה שבחצי השנה האחרונה חלה עליה של 15% בכמות התלונות שהגישו בעלי רכב סינים בדבר פגמים במכוניות אשר יוצרו בסין בהשוואה לנתוני התקופה המקבילה אשתקד. עיקר התלונות מתיחסות דווקא לבעיה שנחשבת נדירה במכוניות מערביות- תקלות בחלקי המנוע עצמו.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סמוך על המשווקים.

עכשיו אתה צוחק אבל עוד חצי שנה אתה תראה נשים מתל אביב מזמינות ג'יפ סיני ב200 אלף שקל, בגלל שזה ג'יפ והוא שחור.

עד התאונה...

פורסם
לפי מה קבעת שזה "זבל סיני"?

אולי זה "זבל סיני" בדיוק כמו "זבל קוראני"?

אני הייתי דואג בגלל שהרכב שבתמונה קיבל 5 כוכבי בטיחות ב C-NCAP (כן, לא טעיתם - Chinese NCAP) ולא ב NCAP הרגיל.

פורסם

מצחיקים משרד התחבורה ואיך נכנעו ליבואן: הרכב לא נבחן עדיין באירופה, אז יתירו להביא רק 200 ממנו.

פרשת MGLAND

מי ה- 200 המתנדבים הראשונים??

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפי מה קבעת שזה "זבל סיני"?

אולי זה "זבל סיני" בדיוק כמו "זבל קוראני"?

דווקא הקוריאנים הגיעו כבר לרמה גבוהה יחסית, ובדגמים האחרונים שלהם אולי גם יותר גבוהה מהיפנים.

אבל מה לעשות, פעם הקוריאנים גם עשו רכבים שניתן היה להגדירם כ-"זבל". גם להורים שלי היה כזה, אקסנט 99 שנרכשה כחדשה כי היתה זולה מהמתחרות (נדמה לי, לא התעניינתי אז כל כך בנושא).

תראה גם את הציטוט שהבאתי מכלכליסט.

המחיר מוגזם.

פורסם

לפחות משרד התחבורה עשה דבר אחד חכם, והתנה את היבוא במבחנים שהרכב עתיד לעבור ברחבי העולם.

אם הרכב ייכשל במבחנים, הוא ייאסר לייבוא.

פורסם
סמוך על המשווקים.

עכשיו אתה צוחק אבל עוד חצי שנה אתה תראה נשים מתל אביב מזמינות ג'יפ סיני ב200 אלף שקל, בגלל שזה ג'יפ והוא שחור.

עד התאונה...

נשים מתל אביב ? :roll:

פורסם

האמת ? שלא כמוכם המכניקה לא מדאיגה אותי, אם אפשר לשאול לאן יכנסו כל כלי הרכב האלו ? כבר היום זה תענוג מפוקפק להכנס למכונית.

פורסם

איפה היו הסטנדרטים ה"גבוהים" של משרד התחבורה עד לאחרונה, כשאלפי עיוורי ליסינג בחרו בשברולט אביאו סדאן בעלת

רמת הבטיחות המזעזעת כרכב היומיומי שלהם?

משרד התחבורה לא חייב עד עתה מבחן בטיחות עולמי כתנאי לשיווק של מכונית כלשהי שנמכרה כאן, כך שאני ממש לא מבין

מדוע ההתעקשות כלפי התוצרת הסינית ואיך היא עומדת במבחן בית המשפט.

פורסם

יכול להיות שמשרד התחבורה החליט להציג תנאים אלה כתוצאה ממבחני הריסק לרכבים סיניים אחרים שכולנו ראינו את התוצאות הזוועתיות שלהם.

פורסם

לא זכור לי שראינו תוצאת מבחן ריסוק ל-SAIC, שעם כל הכבוד לבריליאנס (שגם היא כבר שיפרה משמעותית את תוצאותיה

ומציעה בטיחות טובה יותר משברולט אביאו, שכאמור תוצאותיה לא ממש גרמו למשרד להניד עפעף...) היא יצרנית הרבה

יותר גדולה וחשובה.

• תוכן חדש...