Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו XC90

blumentm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

משדרוג רכב משפחתי בעל 5 מקומות לרכב בעל 7 מקומות החלטתי ללכת לכיוון הג'יפים בעיקר בשל ההיבט הבטיחותי (תקנו אותי אם אני טועה). החלטתי ללכת על ה וולוו XC90 שנתונים 2004-05.

מספר שאלות:

1. אילו קילומטרז'ים מומלצים לקניה ברכב זה (וולוו ב 250,000) ק"מ נשמע סביר?

2. אמינות?

3. עלות אחזקה (בעיקר טיפולים)?

בתודה מראש לכל העונים...

פורסם

אני יודע שהחלקים לא זולים ספציפית לוולו בגלל שאין המון חלקים בארץ ובגלל שהיבואן [מאיר] מפריז בעלות החלקים מראש.

בעבר התעניינתי בדגם ה S60 ולאחר שנת 2001 ,

לאחר שראיתי את המחירים ירדתי די מהר מהנושא.

מה גם שהבנתי שב S60 וב S80 המנוע החזק פשוט גורס את הגיר ובשנים הללו הוא כבר די גמור,ואז עלות ההחלפה היא 7 ספרות.

כל הנתונים שנתתי הינם על דגמי ה S60 ו S80.

מכאן אני יכול רק להסיק, אם אני טועה אנא תקנו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

רכב בן 5-6 עם 250,000 ק"מ זה אומר למעלה מכפול מכמות הנסועה השנתית הממוצעת, שלא לדבר על בלאי חלקים בכמות ק"מ כזו, כשברור לך שהחלפים ברכב כזה הם יקרים.

עלויות אחזקה וטיפולים - תוכל לבדוק מחירון טיפולים באתר של היבואן, אם כי העלויות לא מתייחסות לתקלות מזדמנות, אם מתגלות בטיפול.

אמינות - לא יודע לגבי הדגם הספציפי, לי יש S-60 שמטופלת בקפידה ומפגינה אמינות גבוהה.

ולזה שהגיב לפני - לא צריך להיסחף בעניין הגירים. נכון שהם רגישים, אבל שיפוץ גיר יכול גם להיות בעלות של עשיריה או פחות, וודאי לא 7 ספרות, כפי שאני מניח נכתב בטעות :-)

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...