Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים פניתי למוסכניק שלי(שאני לקוח קבוע שלו) עקב נזילת מים שהייתה לי העובד שלו בדק לי את הרכב(בדיקת לחץ) הראה לי את הנזילה שהייתה(בפלנץ' המים) והחליף את החלק.

מכיוון שלא היו לו נוזל קירור G12 קפצתי למוסך המורשה הקרוב וקניתי נוזל קירור.חזרתי למוסך הוא הוסיף את המים הרכיב את הפלנץ' ושילמתי לו 300 ש"ח(על ההחלפה של החלק והבדיקה) עד עכשיו הכל בסדר.

אחרי שבועיים שמתי לב שלאט לאט המים ממשיכים לרדת במיכל עיבוי קפצתי אליו בשנית-בטענה שהבעיה לא נפתרה.

הוא שוב פעם עשה לי בדיקת לחץ ולא מצא נזילה שאלתי אם כדאי להחליף את פקק מיכל העיבוי בטענה שזה אולי יעזור-בגלל שלא היה לו שם פקק קפצתי למורשה וקניתי את הפקק במחיר של 160 שקל חזרתי למוסך שאלתי את המכונאי אם סיימנו הוא אמר לי לפנות למוסכניק פניתי אליו והוא ביקש(למרות שהוא לא גילה את מקור הנזילה) שאני אשלם לו על שעת עבודה כדברו בסך 180 שקל!! שילמתי(כמו טמבל ויצאתי).

עכשיו כל הקטע של הבדיקת לחץ לקח נטו משהו כמו 10-15 דקות בסך הכל שהוא הסתכל על הרכב-כאשר במקביל הוא והמכונאי שלו עובדים על רכבים אחרים.והוא כאמור לא גילה את הבעיה אני זה שהצעתי אם להחליף את הפקק(יש מצב שזה לא יעזור) והוא תמך בהצעה.

זה מעצבן כי אני לקוח קבוע שלו ועד עכשיו לא היו בעיות.(הטיפולים אצלו במחירים טובים)

בשבילי 180 שקל הם הרבה כסף אני סטודנט שבקושי מרוויח 1500 ש"ח בחודש וכבר לא נשאר לי כסף בעו"ש.

מה אתם אומרים לקחת 180 שקל על בדיקה חוזרת(מכיוון שלא פתר את הבעיה בראשונה) ועוד החתיכת XXX הזה לא פתר את הבעיה(בשנית) זה סביר?

אשמח לתגובות במיוחד אם יש מוסכניקים שיגיבו בעניין.

תודה רבה.

turboy

פורסם

להגיד לך את האמת אם הוא היה בסדר או לא אני לא יודע.

מה שכן אני פשוט יכול להבין את התסכול שלך,על רבע שעה נטו עבודה שילמת על שעה שלמה או 180 ש"ח

כלקוח חוזר וקבוע,זה לא היה צריך לקרות.מה גם שהוא לא פתר לך את התקלה.לפעם הבאה תדע,לא לשלם אם לא קבלת תמורה וזאת היתה הפעם השניה! אם אני לא טועה.אפילו אם הוא עבד גם חצי שעה על האוטו,כבר בפעם הקודמת אתה שלמת לו.

ג'ובני

פורסם

ברוך בואך לארץ ישראל:wink:

כאחד שמחזיק 24 שנים מכוניות ועבר לא מעט מוסכים והתנסויות

יש לי להגיד לך: ברוך הבא.

לצערנו יש במדינתנו הרבה מוסכניקים שמוציאים שם רע למקצוע.

לא כל המוסכים הם כאלה -יש כאלה שהם ישרים מאוד(אבל הם מיעוט)

במדינת ה"חטוף כפי יכולתך" כל מי שישר לא מתעשר.!!!

במדינה שראש הממשלה לשעבר נחשד בגניבה והנשיא לשעבר נחשד באונס-מותר למוסכניקים לגנוב!.

מה המסקנה? גנב ממך?זו הפעם האחרונה שיגנוב ממך-תעבור מוסך ללא היסוס!

כך תגרום לו ולשאר חבר מרעיו להשאר חסרי פרנסה!

אני החלפתי כמה וכמה מוסכים וגם הגעתי לתובנות לגבי סוג המכוניות שאני רוכש

(לא רוצה לפתוח ויכוח כאן)מצאתי מוסכים ישרים ואני לרוב נכנס רק לטיפולים "מוגבלים"

כי את הרוב למדתי לבד לעשות.

בהצלחה במציאת מוסכניק ישר!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

במדינה שראש הממשלה לשעבר נחשד בגניבה והנשיא לשעבר נחשד באונס-מותר למוסכניקים לגנוב!.

(לא רוצה לפתוח ויכוח כאן)מצאתי מוסכים ישרים ואני לרוב נכנס רק לטיפולים "מוגבלים"

בהצלחה במציאת מוסכניק ישר!

קבל חיזוק חיובי

פורסם
קבל חיזוק חיובי

מציע לך בהחלט להחליף מוסך.

כמו כן, מציע לך לכתוב לו מכתב תלונה, לבקש החזר כספי, וכמובן לשלוח העתק לאיגוד המוסכים.

אל תהיה פראייר.

אהרן

פורסם

לגבי כתיבת תלונה,איגוד המוסכים וכו'-יש בעיה בגלל שנראה לי שהוא מוגדר כמוסך "מדרכה" שמתעסק בעיקר בשיפורים הגעתי אליו אחרי שקיבלתי עליו המון פידבקים וראיתי באחד הפורומים(לא חשוב שמות) שהוא מפרסם מבצעים לטיפולים שוטפים לרכבים עם מנוע כמו שלי.

אם זה מוסך "מדרכה" יש בכלל אל מי לפנות?

ד"א-אני כרגע עדיין לא בטוח שאני רוצה "להישרף אצלו" מכיוון שלא נראה לי שיש מוסכים שמציעים טיפולים שוטפים במחירים אטרקטיבים כמו שלו והוא גם נמצא מרחק 5 דק" מבית שלי.

turboy

פורסם

בהצלחה במציאת מוסכניק ישר![/ quote

גם אני מחזק את דבריך,רק יש לי שאלה,למה לא תשתף אותנו באותן תובנות הקשורות לרכבים שאתה רוכש,האם כוונתך לרמוז שאתה בוחר רכבים פשוטים? או משהו אחר שכדאי ללמוד ממך ?

פורסם

אני ממליץ בפעם הבאה כאשר קורה לך דבר כזה תדבר איתו ותסביר לו את כל המצב,

במקרה הכי גרוע תעזוב אותו ,

אבל לך תדע לפעמים דיבורים עוזרים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

למה שלא תפרסם את שם המוסך ותתן לבעל המוסך להגיב אם הוא מתעסק בשיפורים רוב הסיכויים שהוא רשום פה.

• ספונסר פורום
פורסם
לגבי כתיבת תלונה,איגוד המוסכים וכו'-יש בעיה בגלל שנראה לי שהוא מוגדר כמוסך "מדרכה" שמתעסק בעיקר בשיפורים הגעתי אליו אחרי שקיבלתי עליו המון פידבקים וראיתי באחד הפורומים(לא חשוב שמות) שהוא מפרסם מבצעים לטיפולים שוטפים לרכבים עם מנוע כמו שלי.

אם זה מוסך "מדרכה" יש בכלל אל מי לפנות?

ד"א-אני כרגע עדיין לא בטוח שאני רוצה "להישרף אצלו" מכיוון שלא נראה לי שיש מוסכים שמציעים טיפולים שוטפים במחירים אטרקטיבים כמו שלו והוא גם נמצא מרחק 5 דק" מבית שלי.

כמו שאתה כבר מבין הזול הוא יכול להיות גם יקר

ואם חלילה יגרם נזק מעבודתו או תאונת דרכים

אל מי בדיוק תבוא בטענות ?,באיזה חברת ביטוח הוא מבוטח ?

מוסך נורמלי לא היה מחייב אותך עבור בדיקה חוזרת

וגם אם כן אז רק עבור הזמן שבוצע הבדיקה בפועל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הסיפור שאתה מספר נשמע מעט מוזר. קשה לי להאמין שמצד אחד מוסך יקח 300 ש"ח על החלפת פלאנג', שזה כולל חלק + עבודה. ואגב תהיה בטוח שהפלאנג' סיני ולא שווה הרבה.

מצד שני הוא יקח 180 ש"ח על בדיקת לחץ, כאשר מדובר בבעיה חוזרת ובפרט שהוא לא מצא בסוף כלום.

אני אומר בזהירות שהסיפור שלך לא מתיישב עם ההגיון. אם בכל מקרה אלו הן העובדות לאשורן לא הייתי מתקרב למוסך הזה יותר.

פורסם

קודם כל, יצאת קצת פראייר...

זאת לא חוכמה לשלם ואז לחשוב :roll:

אבל לא נורא, אני מניח שלא תגיע לרחוב בגלל הפסד של 180 ש"ח, מקסימום קיבלת שיעור לחיים.

ותן לי להמליץ לך על מוסך של אוטו-דיפו (אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק פורום),

טיפול לטויוטה קורולה שכלל החלפת שמנים, מסננים, ניקוי מנוע, בדיקת מצבר והחלפת רצועת אביזרים עלה לי 75 ש"ח עבודה!!

אגב על הרצועת אביזרים לקחו 150 ש"ח כאשר המוסך מורשה רצו 750 ש"ח כולל עבודה :shock:

בנוסף החלפתי את כל הברקסים (4 צלחות כולל רפידות) ולקחו לי על העבודה 150 ש"ח!

ייתרון נוסף זה שאתה קובע תור (כמו אצל רופא) ומקבלים אותך בדיוק בזמן כאשר מוצמד לרכב שלך מוסכניק והוא מטפל רק ברכב שלך, כך שכל הטיפול לקח לי כ-50 דקות והופלה אני בדרך הביתה.. (במוסך מורשה היו אומרים לי לבוא מחר).

ייתרון נוסף זה איזור המתנה מושקע ביותר (החנות :lol:).

פורסם

אלון תגיד אתה בטוח שביצעת טיפול לרכב? אתה בטוח שלא מדובר על אופניי BMX?

ועכשיו רגע של רצינות,אתה מדבר איתי על אוטו דיפו? שמעתי שהם מתקינים מערכות שאתה קונה מהם בחינם זה עוד בסדר אבל המחירים שלך שקיבלת מאד מאד זולים,עד כדי בדיחה.על איזה אוטו מדובר והאם החלקים מקוריים? אני מניח שלא אבל בכל זאת?

ג'ובני

• תוכן חדש...