Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שאתה אומר נשמע ממש כמו "אויויויו" .

אני בטוח שאם תבקש מהבחור לזוז כי אתה מצלם הוא יזוז .

אם אתה רואה מישהו שפוגע ברכוש אתה אכן צריך לעצור אותו, גם אם זה יכלול קריאה למאבטחים , אבל תראה לא תמונה אחת שעשית עם בחור שמשחיט את הציוד ?

לבחורות ששומעות שאומרים שהן "כוסיות" מה אתה מצפה שיגידו שהן מכוערות רצח ? אתה חושב שתערוכות בחו"ל לא אומרים את זה על בחורות ותתפלא שם לאנשים אין ממש טאקט ואתה מוזמן לראות איזה תמונות הם עושים , ומשם לתאר מה הם עושים עם התמונות .

הדחיפות - אני בטוח שגם אתה דחפת, שוב אפשר להעיר לבחור שדוחף (אם אתה רואה שזה בכוונה) .

יעקב

...ומה שאתה אומר נשמע כמו הגנה עצמית.

כצלם חובב שנהנה לצלם בתערוכות, אני לעולם לא אדחף או אצפה מאנשים לזוז בשבילי רק בגלל שאני מצלם. לא זאת היתה כוונת המשורר. כוונתי היא שאם צלם כבר הצליח לחכות שיפנו לו את הפריים והוא מחזיק את המצלמה ומצלם, לא צריך להכנס לפריים. ורק תנסה להעיר על זה לישראלי המכוער או לבקש ממנו לזוז. זה פשוט עיניין זה תרבות.

לא אמרתי שבתערוכות בחו"ל לא נכנסים לי לפריים - דווקא כן, אבל במידה פחותה בהרבה. ברור לי שאני לא נמצא בסטודיו לצילום ושקיימות הפרעות, אבל כמו שאני מתחשב בחמולה שמביאה את הילדים הצורחים, בוכים ומנוזלים שלה לתערוכה, אני יכול לצפות לאותה התחשבות בחזרה.

אני לא נזיר, ואין לי שום כוונה לשכנע אף אחד להתנזר מלצלם בחורות יפות :lol: כולנו יודעים למה הדוגמנית עומדת שם. אבל יש הבדל בין להסתכל, להתפעל ולצלם, בין להתנהג כמו פרע, לצעוק ולהשפיל את הדוגמנית. מה שאתה עושה בזמנך החופשי עם התמונות הוא עיניינך האישי.

אתה לא מכיר אותי, אז לפי מה אתה קובע שאני "בטח" דחפתי? לידיעתך, מעולם לא דחפתי מישהו בתור. אני קצת מתקשה להבין למה הישראלים לא מסוגלים לתפוס את הקונספט של התור. תור, פירושו זמן המתנה שנגזר מכמות רבה של אנשים. האם לדחוף יעזור? לא. לכן, אני כאדם רציונלי לא דוחף - גם בגלל שזה לא יקדם אותי לשום מקום, גם בגלל שאין לי שום עיניין לקיים מגע פיזי עם האדם שלפני וגם בגלל עיניין תרבותי.

בהקשר הזה, ובכלל, אני ממליץ לקרוא את מאמרו של ירון אדרי בוואלה! רכב על העיניין הזה, שנכתב בתגובה לאוטומוטור 2008.

מדהים כמה אנשים שרואים עצמם בתור חובבי מכוניות, נהגים למופת ואנשים תרבותיים מצליחים להוציא מכל אופי רע של בן אדם קונוטציה לאדם ערס.

viper05, ההשוואה שלך לא קשורה לכלום- עם כל הכבוד לתגובה שלך.

באותה מידה יכלו האנגלים לצחוק על חבורה של איילי נפט מדובאי-אנשים עם מליארדים בחשבון הבנק שלהם אבל עדיין מכוסים בסדינים לבנים.

כל מדינה והתרבות שלה. אם חבורה של ישראלים הורידו נעליים והוציאו לפטופים זה לא עושה אותם פחות מתורבתים מאנשים שיושבים ומגחחים על אחרים.

בנוגע לפותח השירשור.

אנשים שמתלוננים על המחיר נקראים קמצנים - לא ערסים.

אנשים שלא מראים כבוד למכוניות בתצוגה ומשחיתים אותם נקראים - ונדליסטים.

אנשים שנכנסים לפריים של מישהו כשהוא מצלם -פשוט מצטופפים. וד"א אם הם יחכו שכל אחד יתן צילום לרכב, יקח לכל אדם 10 דקות להכנס לרכב בשביל שניה אחת של צילום.

אנשים שאומרים לחבר שלהם בקול "איזה כוסית" הם פשוט גברים! שאומרים לחבר שלהם במקום הומה אדם ורועש!

ציטוט מויקיפדיה.

לשאר המגיבים בשירשור.

לא כל אחד ששומע מוזיקה ים תיכונית/מזרחית הוא "ערס", יכול להיות שהוא באמת אוהב שירים בעברית שלא מדברים על דוכיפת.

לא כל אחד עם כובע הוא ערס - אולי עובר על הבנאדם יום שיער רע, אולי זו אופנה?

לא כל אחד עם מוזיקה בווליום הוא ערס - אולי הוא אודיופיל?

לא כל אחד עם גורמט על היד הוא ערס (אם כי אני מהמכלילים בנושא).

אבל - אם תראו אדם שעונה לכל אלה בו זמנית, ועוד תכונות שלא הזכרתי, בלתי נמנע מלקרוא לו ערס - מודה.

אני באמת שונא את השיוך של כל תכונה חסרת תרבות אוטומטית לאדם מזרחי ואוטומטית לאחר מכן לקרוא לו "ערס".

כאילו שאין אנשים שלא מעדות המזרח שלא מתנהגים בחוסר תרבות או נימוס. (ויש המון - נתקלתי בהם).

נא להפסיק עם הסטריאוטיפ הזה.

ושוב, מהפוסט שלך נודף ריח של הגנה עצמית והצטדקות. איכשהו, זה גם הגיע לעינייני גזע (וזה תמיד מגיע לזה), למרות שאף אחד לא דיבר על זה. אעבור על הנקודות שלך אחת אחת.

ראשית, הסתמכותך על ויקיפדיה כמילון למונח אורבני לא מקובלת. בהקשר הזה, וכולנו יודעים, ערס יכול להיות גם אדם אשכנזי (כן כן), שלא עונד שרשראות זהב ועדיין מתנהג בפראות וחושב שהכל מגיע לו. אני לא חושב שאף אחד כאן יחס את המונח "ערס" אקסקלוסיבית לאדם יוצא עדות המזרח שעונד תכשיטים מוזהבים. בקונוטציה האורבנית כאן, ערס הוא באמת אדם נצלן ובעל אופי רע, שחובב השחתה. אתה הוא זה שמחפש לשים כאן תגיות, ולשייך את ערסיותו של אדם למראהו החיצוני. אחרת, למה אתה נעזר בהגדרה מויקיפדיה, ולמה אתה מסיים את הפוסט שלך באמרה עדתית מובהקת?

בדבר אחד אני מסכים איתך - האנגלים הללו באמת לא היו מתורבתים יותר מהישראלים. ובכלל, אי אפשר להגיד על ה"אנגלים החדשים" שהם מלאי תרבות וג'נטלמניות. אולי ככה המוסלמים משפיעים עליהם. בכל אופן, הסיפור של הערסים הישראלים הצעירים בקפריסין שהשחיתו והתפרעו בבית המלון קורה גם אצלם. אבל באמת שלסיפור הזה יש קשר תלוש מאוד לתערוכת אוטומוטור. אני לא טוען שכל אדם אירופאי מתורבת יותר מהאדם הישראלי, באותה מידה שאני לא טוען שכל הישראלים הם בבונים.

ההפרדה שלך של התכונות שציינתי מעט מבלבלת, ובעיקר לא ברורה לי מטרתה. האם אתה לא מסכים שהשיוכים שביצעת מתלכדים לכדי אוסף תכונות שליליות? האם היית שמח לצאת עם בחורה קמצנית? האם היית משגיח מהצד על ונדליזם שחבר מבצע? ואם עבורך "גברים" הם אנשים חסרי טאקט שצועקים קריאות מיניות לבחורות, אני באמת אדם שונה ממך. בשבילי, האנשים הללו הם חלאות.

עיניין הצילום הוא לא עיניין טכני, הוא עיניין של הבנה בסיסית: אתה לא יכול לקבל משהו אם אתה לא מחזיר אותו. לכן, אם אני רואה מישהו מצלם, לא אכנס לפריים שלו. באותה מידה, הוא לא אמור להכנס לפריים שלי בזמן שאני מצלם. בדיוק כמו זכויות קדימה בכביש: הפעם אני לא נוסע על הכביש הזה, אבל פעם הבאה אני כן אסע, וכן ארצה שיתנו לי זכות קדימה.

עכשיו נעבור להגדרה החיצונית שלך של "ערס". אני לא יכול להתעלם מהסתירה שבפוסט שלך. מצד אחד, אתה מנסה לטעון שהחיצוניות של האדם לא מכתיבה את אופיו. מצד שני, אתה אומר שאם לאדם יש אוסף תכונות חיצוניות מסויימות, בלתי נמנע שהוא ערס :roll:

אם להגיב לכמה מהתכונות שציינת: המוזיקה שאדם שומע בהחלט יכולה להעיד על מנת המשכל שלו. אדם שנהנה לשמוע מוזיקה "לעוסה" שמורכבת ממוזיקאים בינוניים לכל היותר ומילים רדודות, ממוחזרות וחסרות משמעות, הוא כנראה אדם עם מנת משכל נמוכה יחסית מאדם שנהנה ממוזיקה קלאסית, למשל. בדיוק באותה מידה שאדם שצורך תוכניות טלוויזיה ברמה נמוכה ונהנה מהן (במידה שלא נהנה מתוכניות מסובכות ועמוקות יותר), הוא כנראה אדם עם מנת משכל נמוכה יותר. כמובן שמדובר בדוגמאות קיצוניות למדי (וכן, פרובוקטיביות - אני מודע). מעניין יהיה לראות מחקרים על הנושא הזה :wink:

תן לי לחדש לך: אם אדם אודיופיל (ויש לי כזה במשפחה) הוא לא שומע מוזיקה בעוצמת שמע חזקה. הוא שומע אותה בעוצמה חזקה מספיק כדי שהוא ישמע אותה וכדי שהיא תשמע לו מציאותית ככל האפשר. אדם שמגביר את המוזיקה לרמות גבוהות הוא אדם שמנסה לגרום לסביבה לשמוע את המוזיקה, לא לעצמו. וזה כבר לא מעיד על חיבה למוזיקה ולשמע - זה מעיד על רצון להרשים (א)נשים.

לסיום: הפוסט שלך הוא פוסט של ניגודים. לא ברורה לי טענתך, ועוד יותר לא ברור לי למה בחרת לסתור את עצמך באותו נימוק. אני בהחלט מסכים איתך שלא כל מזרחי הוא ערס ושיש ערסים לא מזרחים. עצם הטענה הזאת מהווה הכרה בכך שלא קיים קשר ישיר בין היותו של אדם "ערס" לבין היותו ממוצא מזרחי, אבל עצם העובדה שאתה בחרת להעלות את הטיעון הזה (בשילוב עם הטון המתגונן של הפוסט) מביאה אותי לתמוה מה מקור כל הטענות האלה...

פורסם

לא לחלוטין מבין את הקטע של הנימוס האירופאי שאתם מדברים עליו. לי יצא לראות הרבה אירופאים עוקפים בתור, מדברים בגסות ומתנשאים בהרבה אירועים שונים. יש אירופאים בהמות בדיוק כמו שיש ישראלים ערסים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אם להגיב לכמה מהתכונות שציינת: המוזיקה שאדם שומע בהחלט יכולה להעיד על מנת המשכל שלו. אדם שנהנה לשמוע מוזיקה "לעוסה" שמורכבת ממוזיקאים בינוניים לכל היותר ומילים רדודות, ממוחזרות וחסרות משמעות, הוא כנראה אדם עם מנת משכל נמוכה יחסית מאדם שנהנה ממוזיקה קלאסית, למשל. בדיוק באותה מידה שאדם שצורך תוכניות טלוויזיה ברמה נמוכה ונהנה מהן (במידה שלא נהנה מתוכניות מסובכות ועמוקות יותר), הוא כנראה אדם עם מנת משכל נמוכה יותר. כמובן שמדובר בדוגמאות קיצוניות למדי (וכן, פרובוקטיביות - אני מודע). מעניין יהיה לראות מחקרים על הנושא הזה :wink:

זה ממש אבל ממש לא נכון. אני אישית נהנה ממגוון של ז'אנרים במוזיקה(החל בהיפ הופ ועד לאלקטרוני כגון טראנס, פסיכודאלי וכו'). מה זה אומר עליי? אם אני אשמע ואוהב שיר בסגנון של TIK TOK שאינו מורכב ממילים חכמות במיוחד, זה יעיד על כך שמנת המשכל שלי נמוכה למשל, משלך או מאדם אחר שיהנה להאזין לשירים בעלי תוכן עמוק יותר? שטויות.

בקשר לתוכניות טלוויזיה, זה נכון שהרבה אנשים שצופים בתוכניות רדודות כגון "האח הגדול" לא ידועים בחוכמה שלהם, אבל זה ממש אבל ממש לא נכון להגיד שכל מי שצופה בתוכניות ברמה הזו הוא לא חכם במיוחד. אני אישית מכיר בחורה - בת זוגתי, שנהנתה לצפות בתוכנית הזו והיא ממש ההפך מאדם לא חכם.

אין שום קשר בין התוכן שאדם מסויים אוהב לצפות בו והמוזיקה שאותו האדם נהנה להאזין לה, לבין מנת המשכל שלו.

זה משהו ממש טיפשי להגיד. מי שחושב כך - אינו מסתכל על המציאות אלא מסתמך על סטראוטיפים בלבד.

פורסם

כמו שראית, ויכול להיות שלא הבהרתי את זה בצורה ברורה מספיק בדוגמה שהבאתי ספציפית לגבי מוזיקה (אבל כן בדוגמה המקבילה בקשר לתוכניות טלוויזיה), לא טענתי שאדם ששומע ז'אנר מסויים הוא בהכרח אדם טיפש. טענתי שאדם שנהנה לשמוע את המוזיקה הספציפית הזאת ולא נהנה מסוגי מוזיקה "עמוקים" יותר, הוא אדם שיתכן ורמת המשכל שלו נמוכה יותר מאדם שלא פועל כך. ואני מדגיש "כנראה", מכיוון שאין לי הוכחה מדעית לכך, ואני מתנהג בהתאם לניסיון שלי מהרחוב.

התוכן שאדם צורך באופן קבוע משקף את האישיות ומנת המשכל של האדם. אני לא מדבר על קשר נקודתי ישיר (כלומר, אני לא טוען שכל מי שצופה בין היתר באח הגדול הוא בהכרח אדם עם מנת משכל נמוכה), אלא על קשר ישיר בין ה"ממוצע" של התכנים שהוא צורך. פשוט מאוד: התוכן שאדם צורך מראה על הדרך שבה הוא מבלה. אם אדם נהנה רק מתוכן רדוד, אפשר להסיק מכך שהוא ממצה את היכולות השכליות שלו בכך. אם אדם נהנה בין היתר מתכנים עמוקים יותר, אפשר להסיק מכך שהיכולות השכליות שלו גבוהות יותר, משום שהוא מגיע למיצוי שלהן ברמה גבוהה יותר.

שוב, מעניין לראות אם יש מחקרים בנושא.

פורסם
אני אישית מכיר בחורה - בת זוגתי

כפי שכבר הערתי בעבר: או שזה "זוגתי", או שזה "בת זוגי". אין דבר כזה "בת זוגתי".

אתה רוצה לדבר על ערסים והתנהגות טיפוסית שלהם? בוא נתחיל משימוש בעברית תקינה.

לתשומת לבו של מר clutch - לבוא לפה ולספר לאנשים שהם מתנהגים כמו בהמות זה לא לעניין.

אם לא מוצא חן בעיניך איך הישראלים מתנהגים, אתה מוזמן להסיק את מסקנותיך ולעבור למדינה אחרת.

כל עוד אתה נשאר בישראל, אני ממליץ להנמיך קצת את הטונים ולהיות מעט יותר סובלני כלפי מה שקורה סביבך.

בכל אופן, להישאר במקום שבו לא טוב לך ולהוציא את התסכול ע"י לכלוך על השכנים לא יוביל אותך לשום דבר חיובי.

זה סתם יצור אנטגוניזם (מוצדק) בתמורה ויהפוך אותך ל"זה שכל הזמן מתלונן". האם ככה אתה רוצה שיזכרו אותך?

פורסם

לנתנאל,

דבר ראשון אני בטוח שחבורה של איילי נפט מדובאי לא ישבו בצורה כזאת נתחיל בזה.

ומאוד סטית מהדברים שדיברתי עליהם, נעזוב את הנעליים והלפטופים.

רשמתי גם בשרשור לגבי נהגים שצופרים כל הזמן,דוחפים בתור ולא יודע מה אבל ממש לא חסר, ולא אני לא מהמצתדקים האלה גם לי יש פאקים משל עצמי בנוגע לדפוסי התנהגות אני לא אשקר כי אין מה לעשות אנחנו חיים בתרבות כזאת שקשה מאוד לנסות מתורבת יותר אבל יש לנו הרבה מה ללמוד מהאירופאים,סינים,אוסטרלים ומעוד הרבה מקומות בעולם הזה.

וקח למשל תערוכות רכב בחו"ל, אני בטוח ששכונה כזאת לא תהיה שם.

אבל משהו אחד אני כן יכול לומר עם כל החוסר תרבות בארץ, אין כמו הארץ זה בטוח ולא משנה מה תגידו כמה שהיא קטנה כמה שחסר פה אטרקציות מעניינות וכו'.

פורסם

Derish, הפתרון הכי קל הוא להגיד "לא טוב לך? תרד מהארץ". אני לא יודע את הנסיבות שבהן אתה חי בחוץ לארץ, אבל אני יכול לשער שזה מבחירה. אני בוחר שלא לגור בחו"ל. בסופו של דבר, למרות כל המגרעות, אני כן מאמין במדינה שלנו, ואני כן מאמין באנשים שחיים בה.

ביקורת היא דבר אחד. כיצד מדבריך הסקת שאני מטיל ביקורת על כל עם ישראל? לשמחתי, הערסים המדוברים עדיין לא מהווים רוב. אחרת לא הייתי גר כאן באמת ובתמים. קשה לי לראות איך בלי ביקורת אפשר להתקדם למקום כלשהו. לכן, כתבתי את הפוסט במטרה לתת לאנשים כיוון איך הם יכולים לפעול בעצמם כדי לפתח את התרבות שלנו - ולו במילימטר.

האם לשבת בצד ולהיות "סובלני" כלפי משחיתים היא הדרך שהיית יוזם שינוי? באופן אישי, אני לא. כולם מדברים על תרבות, אבל בסופו של דבר היא כן מתחילה מאיתנו, ואנחנו כן יכולים לפעול לשנות אותה.

פורסם
האם לשבת בצד ולהיות "סובלני" כלפי משחיתים היא הדרך שהיית יוזם שינוי?

הדרך שלי ליזום שינוי אצל אנשים כאלה כרוכה בנשק אוטומטי והרבה תחמושת, אבל זה לא פתרון פרקטי במיוחד (במיוחד בהיבט הלוגיסטי). רעיון נוסף שעלה אצלי ולא זכה לקבלת פנים חיובית הוא לחייב אנשים לקבל רשיון לפני שיוכלו להביא ילדים לעולם. זה יותר פתרון לטווח ארוך, אבל אם יום אחד אשכרה יחליטו לעשות את זה בישראל, הרבנות בטח תספח לעצמה את הסמכות הזאת ומשם לא קשה לתאר לאן זה ילך.

בנימה רצינית יותר, אחרי כמה שנים של מלחמות בטחנות רוח הבנתי שאת השינוי שאני מנסה להנהיג ע"י דוגמה אישית אף אחד בעצם לא צריך. בשלב זה הגיעה ההצעה לעבור לחו"ל, ואני הלכתי לנסות את מזלי שם. מסתבר ש"שם" יש הרבה טמבלים כמוני שללא קשר לטיבם האישי או המקצועי עדיין מאמינים בפילוסופיה של "חיה ותן לחיות". אין לי שום אשליות לגבי ספרד או אירופה באופן כללי, אבל על אף התופעות המעצבנות שקיימות כאן, תרבות וכבוד הדדי הם עדיין דרך חיים ביבשת הזאת. זה מה שהופך את החיים שלי פה לקלים ונוחים בהרבה, אפילו שאני לא מדבר את שפת המקום ולא לגמרי מתחבר לתרבות שלו.

יש דבר כזה.

בת זוגתי היא ביתה של בת הזוג.

צודק. בדיוק בגלל דקויות כאלה אתה מנהל, ואני עבד נרצע וגולה. :lol:

פורסם

1. אל תבואו לתערוכה אם לא מתאים לכם לשלם את עלות הכרטיס.
  2. אל תכנסו לפריים כשמצלמים.
  3. אל תדחפו.
  4. אל תצרחו.

ששואלים אנשים בחו"ל איך הם מתארים את הישראלי הממוצע, זה לא נראה בדיוק ככה?

אייל

פורסם

Clutch

לפי התגובה שלך וההשקפה שלך אפשר להבין רק דבר אחד - אתה על סולם ומסתכל מלמעלה למטה על כולם.

אדם ששומע מזרחית/ים תיכונית לא בהכרח חייב להיות פחות אינטילגנט מאדם ששומע "קלאסית".

שיהיו לך נתונים סטטיסטיים לגבי זה תצא בהצהרות האלה.

שנית, לא יודע איפה בדיוק עשית את הסקר "אודיופילים" שלך אבל אדם שיוצא למפגשים ומודד עוצמת דציבלים הכי גבוהה, ביחד עם עוד מאה אנשים שמתחרים בו- קצת נוגד את הקביעה שלך שאודיופיל שומע מוזיקה בווליום רק לעצמו.

לקחת את הדברים שאמרתי סילפת אותם והוצאת אותם מהקשרם.

viper05

לא אמרתי שהישראלים הם מושלמים או שכל התכונות שלהם פשוט נקראות "נורמה", אלא שאין מדינה שבה כולם מושלמים.

לא סעודים, לא אנגלים ולא ישראלים.

לקחת כל אדם שמחצין את עצמו או שומע מוזיקה שהוא מתחבר אליה והיא לא שלמה ארצי וישר לקרוא לו ערס ולאחר מכן טיפש ולאחר מכן תת רמה ולקבוע שהוא מסוג האנשים שמשחיתים, שחסרי טאקט או קמצנים זו הכללה ענקית וחסרת בסיס.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

תסלחו לי אבל זה בולשיט אחד גדול וזאת כי כולם גברים עד שערס אחד בגודל של גורילה (או שמגיע עם קבוצה של כמה מהספארי) עושה מה שבא לו ואף אחד !!! לא אומר או יעיז להגיד לו .

את זה רואים ב כ ל !!! מפגש רכבים = אנשים נכנסים לחניה בכיף עד שטמבל אחד עם גרוטעה שחי בסרט (אחד מהסרטים שיצאו) משתולל (מספר פעמים אף אחד ,אבל אף אחד לא אומר לו כלום אז בבקשה ....

מי שרוצה ללכת לתערוכה ולממן ליוזם עוד מרצדס מוזמן כי אני כבר לא אלך (אלא עם כן זה יהיה בחינם) וזאת כי את רוב רובו הגדול (מאוד) של הרכבים רואים בסוכנויות ואפילו בכיף לעומת אוטומוטור שאותם אני מבין.

לגבי ערסים אז שום דבר לא יעזור כי תמיד היו ותמיד יהיו .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הייתי רוצה שכל אחד יתן את ההגדרה שלו לערס,יש לי הרגשה שנעשה עכשיו עוול להרבה אנשים,יש כאלה שחושבים שמי ששומע מזרחית הוא ערס,הייתי מאוד רוצה שכמה אנשים יגדירו ערס..אני חושב ש90% מפה בכלל לא יודעים להגדיר את המושג הזה וסתם יורדים על חצי עולם,זה שרובכם כותבים פה בכתיבה מתנשאת לא עושה אותכם לאנשים טובים יותר,להפך.

Clutch - תעשה טובה ותבדוק את עצמך לפני שאתה מגיב,התגובה שלך מעוררות בי עצבים רבים,מוסיקה המזרחית התפתחה מאוד בארץ והיא כיום המוסיקה המובילה,שאני פותח ערוץ 24 לרוב אני שומע מזרחית,שאני שומע תחנות רדיו מוכרות אני שומע לרוב מזרחית,שאני הולך ברחוב אני שומע מהמכוניות לרוב מזרחית,תחשוב פעמיים לפני שאתה מגיב,כי התגובות שלך לא ראויות לתגובה,אני עושה טובה שאני מתייחס אליך עכשיו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...