Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת הכדאיות של סט מיצערות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 כותבים ALI G . לא ELI G... :lol::lol: ...

2 צר לי, אבל זה כן.

3 זו ה5 שהכינו עבורו DAWSONS וK-TEC RACING. היא דוחפת 180 כ"ס ושייכת היום לבחור בשם סיימון שזכה בה בהגרלה.

4 ה5 הכסופה הוכנה ע"י CARISMA שמכרו לי בזמנו את הREV LIMITER לפני שהם התפרסמו. אני בקשר עם ג'יימי שואו - רק שמאז שהוא קנה TVR הוא נהיה אלוהים.

5 אני בטוח שבתור סדנת שיפורים כבר ידעתם את כל הדברים האלה... :lol::lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נכון שאני בקשר עם K-TEC בשביל חבר שבונה 5 טורבו מעניינת.הם בנו את ה5 של ALI G.על פי הבעלים היא מוציאה 180 כ"ס אמיתיים ללא OVERBOOST. אולי עם OVERBOOST היא מפיקה יותר, אבל אני בספק אם פיק של עוד 0.3 באר יתן כזאת קפיצה בכוח ממנוע כזה קטן - גם אם יתווסף דלק בהתאם.

ד"א - מאיפה אתה יודע את זה? :lol: (אני עד היום מנסה לאתר איפה לעזאזל כל העיתונים שלי...).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה ז"א מאיפה....... :lol:

העיתון שהבאת לי עם עלי G ברקע עם הרנו...... תאמין לי יהיה לך קל לזהות....

העיתון יותר מדי צהוב..... ( ולא מהשמש.... )

וכן , החזרתי לך אותו....

הבאת לי 2 עיתונים בלי כתבה אחת רצינית על פורד 1.3 ! אוטוטו אני אראה לך בלי כתבה מה באמת מרגישים ממנוע 1.3 משופר.... בשאיפה כבר ביום שישי....

הלוואי הלוואי הלוואי.....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
1 כותבים ALI G . לא ELI G... :lol::lol: ...

5 אני בטוח שבתור סדנת שיפורים כבר ידעתם את כל הדברים האלה... :lol::lol:

:lol::lol::roflmao::roflmao::hihi:

וואלה טוב לצחוק על הבוקר..

• תוכן חדש...