Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום 15.12.00, סמוך לשעה 21:30 התרחשה תאונת דרכים שבה נגרם מותה של איילה טרם ז"ל ונגרמה פציעה קשה לבעלה, מיכאל טרם. הנאשם נמצא אחראי, בהתרשלות, לגרימת התאונה ותוצאותיה (הוא זוכה מאשמת הריגה). לבד מכך הורשע הנאשם גם במספר עבירות נלוות (הדחה בחקירה, שיבוש מהלכי משפט והפרעה לשוטר).

 

תיאור תמציתי של ההתרחשות הוא זה. עובר לתאונה נהג הנאשם ברכב פרטי ב"נתיבי איילון", במהירות של כ-100 קמ"ש. עמו ברכב הייתה חברתו מיכאלה פופוביצי, שישבה צמוד אליו לימינו. תוך הנסיעה הסב הנאשם את מבטו מן הדרך לעבר מיכאלה כדי לבאר לה את סגולותיהם של מתגי בקרת השיוט. אגב שחוק וצחוק הציע לה לבחון בעצמה את המתגים. מיכאלה "טיפלה" במתגים המצויים על הגה המכונית ותוך כך הוסט הרכב מעט ממסלול נסיעתו שמאלה. כאשר הנאשם החזיר מבטו אל הכביש וגילה את העובדה שרכבו סטה ממסלולו הגיב בהטיית ההגה לכיוון הפוך. תגובה זו גרמה לאבדן שליטה ברכב . הנאשם בלם את הרכב בלימת חירום אך הרכב נע לרוחב הכביש עד לשוליים (השוליים, שם, הם אי תנועה משורטט). בתנועתו, פגע הרכב באופנוע שנע על שולי הדרך במהירות גבוהה למדי (גבוהה מ-100 קמ"ש ופחותה מ-180 קמ"ש אך לא נמצאה דרך להעריך אותה ביתר דיוק). בהתנגשות נגרמו התוצאות החמורות הנזכרות לעיל.

 

המנוחה איילה הייתה כבת 37 במותה, אדריכלית במקצועה שעבדה במשרד אדריכלים וכל עתידה לפניה. עם מותה התייתמו שני ילדיה שהיו, אז, האחד בן 5 והשנייה בת 3½ שנים. מפי אביהם, מיכאל, נשמע תיאור קשה מאד אודות ההשלכות הנפשיות על הילדים, שהן תוצאה של אבדן האם. הבן נזקק לטיפול נפשי מאז התאונה ועד היום (שלוש שנים ויותר). ישנן, כנראה (לא הוצגו תעודות רפואיות) גם השפעות פיזיולוגיות מסוימות על הילדים. השורות הלאקוניות המעטות האלה אינן יכולות להכיל ולשקף את מלוא המשמעות העגומה של "חבל על דאבדין".

 

בשל הרשעתו בעבירות של גרימת מוות בתאונת דרכים ושל מעשה פזיזות ורשלנות :

 

1. 30 חודשי מאסר שמהם 15 חודשים לנשיאה בפועל. יתר המאסר על תנאי לשלוש שנים מתום המאסר. התנאי הוא שלא יעבור עבירה של גרימת מוות או חבלה חמורה תוך נהיגת רכב. מן העונש "ינוכה" יום אחד של מעצר.

 

2. פסילה מלהחזיק או לקבל רשיון נהיגה מכל סוג למשך 10 שנים. בהקשר זה אני מפעיל, באופן מצטבר את העונש המותנה של חודשיים פסילת רשיון נהיגה שנגזר תיק 34343/99 (תעבורה ת"א). מניינה של הפסילה הוא מיום הפסילה המנהלית שהוא 18.12.00.

 

כב' השופט דר' עודד מודריק

בית משפט מחוזי תל אביב-יפו

פ 040088/01

 

http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/779EE7CD71BF6F6442256E650063B36C/$FILE/CD528498B7E238C442256E650040BD31.html?OpenElement

 

 

 

התאונה ה?ר?עה מאד גם עם מיכאל טרם. מובן שמות אשתו הוא, עבורו, אסון כשלעצמו. אך לבד מכך ולבד מן המעמסה הכבדה שהוטלה לפתחו של טיפול מורכב ורגיש בילדים, גרמה פציעתו הקשה לכך שהוא נאלץ לערוך הסבה מקצועית, ממהנדס מחשבים לתחום אחר ולקשיי קליטה גדולים במקום עבודה (עקב בעיות של ריכוז ובעיות גופניות שונות). הוא נאלץ, עד היום, לעבור טיפול נפשי יומיומי.

פורסם

בלתי יאומן...

 

כל מה שקיבל זה 15 חודש...

הוא הרג משפחה שלמה.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

×
×
  • תוכן חדש...