Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח לעשות כיוון בסיסי לבית המצערת בפולו 97 - אחרי ניקוי המצערת.

עשיתי בדיוק לפי ההוראות של ross tech, אבל זה כל מה שרואים על המסך ולא קורה כלום!

ניסיתי כבר גם גרסה 311 וגם 409 וזה משגע אותי למה זה לא מצליח?

אגב, האם לניקוי בית המצערת יש עוד יתרונות פרט ליצוב הסלד?

מכיוון שלא היו בעיות בייצוב הסלד אבל ניקיתי בכל זאת (גם עכשיו אין)

basic setting.JPG

פורסם

הצלחתי לבצע כיוון בסיסי, זה בסוף היה בערוץ 001 ולא 098 הקטע שהדרך היחידה להבחין שמתבצע הכיוון הבסיסי הוא ע"י שמיעת רעש עדין מאוד מהמצערת ל3 שניות והתחלפות של כמה מספרים בשדה הימני זה מכיוון שהערכים שמופיעים בערוץ 001 לא קשורים למצערת.

יש לציין שהערכים של המצערת לא השתנו כלל, כלומר נשארו זהה למה שמופיע בתמונה.

האם זה אומר שלמרות שיצא דיי הרבה שחור, הניקוי לא הועיל ולא היה נחוץ כלל?

פורסם

סביר להניח שאם הטורים היו תקינים לפני והם גם עכשיו חוץ מקצת לכלוך שהוסר אין שינוי :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

רוצה תשובה מדוייקת ?

1. מהו קוד המנוע והאם זה גיר ידני או אוטומטי.

2. צרף צילום מסך של התוצאה הסופית של הכיוון.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אכן במודלים הישנים עם מחשב מגנטי מרלי הכיוון הבסיסי הוא

בערוץ 001 .

מודלים חדשים יותר 98 ומעלה כיוון בסיסי בערוץ 098

מצערות אלקטרוניות בערוץ 060 .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני מתקשה להבין למה אתה מתעסק ברכב, במקרה הזה במצערת, אם הכל תקין ואין בעיות. התשובה המתבקשת היא עודף זמן. המלצה אישית- נצל את הזמן הפנוי בצורה פרודוקטיבית יותר... :-)

פורסם

האמת היא שהסיבה שהתעסקתי עם זה היא בגלל שנכשלתי בטסט וראיתי שזה מלוכלך מבפנים אמרתי לעצמי אולי אנקה את זה וזה עשוי לשפר קצת אז ניקיתי, בסוף עברתי את הטסט אפילו בלי תוסף, למרות שזה כנראה לא קשור לזה.

• תוכן חדש...