Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור קודם בו קיטרתי על כך שהכסף לא מגיע על אף שבאישור ביצוע המשיכה נכתב שהכסף צפוי להיות בחשבון ב2 לינואר, סוף סוף היום הגיע מייל מפייפיל ובו נכתב כי הtransaction reversed והכסף יוחזר לחשבון הפייפאל. הסיבות: טעות בפרטי החשבון או חוסר יכולת/רצון הבנק לקבל העברה אלקטרונית - מה שנשמע יותר הגיוני לאחר שעברתי 7 פעמים על פרטי החשבון שהזנתי ועוד 11 פעם למניין ח"י נגד עין הרע וגם כדי להיות בטוח.

הכסף אכן חזר לחשבון הפייפאל, מה אני עושה עכשיו כדי למשוך אותו? מה האופציות העומדות בפני? מי משך כבר כסף מפייפאל, איך, באיזה בנק, מתי, כמה ולמה?

אשמח לכל תגובה, יום מעולה.

פורסם

תודה, בתפריט משיכה בכרטיס אשראי נרשם כי ניתן למשוך את הכסף לכרטיס של מותג ויזה או מסטר קארד אך בפועל אני יכול בשדה "סוג הכרטיס" לבחור בויזה בלבד. לצערי אני לא כ"כ בקי בסוגי חברות האשראי והעץ המשפחתי שלהם, האם יש קשר בין מסטר קארד לויזה?

אני מצרף את הטקסט המקורי:

Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo. Enter your card number without spaces or dashes.

אשמח להסבר נוסף האם כל כרטיס אשראי יכול להוות "backing card", לפחות זה איתו נרשמתי בפייפאל (מסטרקארד של לאומי קארד). תודה ויום מעולה.

פורסם

אפילו שבשדה "סוג הכרטיס" אני יכול לבחור רק "VISA"? אני שואל שנית רק כי לא בא לי ששוב הכסף יתקע לחודש ואז יעשה "reversed" חזרה לחשבון פייפאל.

פורסם

כשאתה הולך למשיכה, אתה אמור לראות 1. חשבון בנק אמריקאי (שמן הסתם אין לך) 2. כ. אשראי

אם קיימת האופציה הזו - לחץ עליה, תראה אם אחרי שלחצת מופיע כ. האשראי שלך - ושחרר לשם את הכסף.

אני בעל מאסטרכארד בדיוק כמו שלך, והוצאתי לא פעם כספים - זה לוקח עד 12 יום.

פורסם

אז ככה:

במשיכה יש לי 3 אפשריות: 1. משיכה לחשבון הבנק שלי. הזנתי את פרטי החשבון והבנק בארץ. נכשל. הבנק לא מקבל את ההעברה האלקטרונית הנ"ל, הכסף חזר לחשבון פייפאל אחרי שבועיים.

2. משיכה לחשבון בנק בארה"ב ואפילו חינם ללא עמלה. אין לי חשבון כזה.

3. משיכה לכרטיס אשראי. יש לי כזה. הבעיה מתחילה בכך שבסוג הכרטיס אני יכול לבחור אך ורק אפשרות אחת: VISA. השארתי את השדה הנ"ל של ויזה והזנתי את שאר מספרי הכרטיס, הפלט היה "מספר ויזה שגוי, נא הכנס מספר תקין".

שניה, תצלום מסך עלול לעזור...

111.jpg

222.jpg

פורסם

האם לחשבון שלך מצורף כרטיס אשראי מאושר? ( Status: Verified )

בעת לחיצה על Withdraw funds to your card אני מובל למסך אחר משלך שבו ניתן רק להקיש סכום ולבחור מתוך רשימה קיימת של כרטיסים מאושרים את הכרטיס שאליו אני רוצה למשוך (כתובת העמוד היא https://www.paypal.com/il/cgi-bin/webscr?cmd=_withdraw-funds-cc ) . העמוד שאתה מנותב אליו הוא עמוד להוספת כרטיס לחשבון.

פורסם

עושה רושם שבחשבון הפייפאל שלך מוזן רק כרטיס של ויזה. נסה להיזכר עם איזה כרטיס אשראי פתחת את החשבון לראשונה. כמו כן נסה להוסיף את כרטיס המסטרכארד לחשבון הפייפאל שלך.

אם אתה בטוח שלא רשמת מעולם שום כרטיס של ויזה בחשבון הפייפאל, ואם אתה לא מצליח להוסיף את כרטיס המסטרכארד שלך לחשבון, אז פשוט פנה לשירות הלקוחות של פייפאל דרך המייל ובקש מהם פתרון.

פורסם

במבט שני, ולאחר קריאת תגובתו של נועם, אולי באמת יש אפשרות למשוך כסף לכרטיס אשראי בארץ רק בויזה.

נסה להזין פרטי כרטיס ויזה של מישהו מהמשפחה או חברים.

• תוכן חדש...