Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות סיטרואן C3 דיזל מכיוון שאני נוסע דיי הרבה כ- 30K בשנה.

ואני מתלבט האם כדאי לחפש רכבים שעברו כ-150K ועלותם תהיה גבוהה יותר כ-30K ש"ח

או לחפש רכבים שעברו יותר ק"מ כ-220-250K ויעלו זול יותר כ-22-23K ש"ח. ולשמור את שאר הכסף לתיקונים וישור קו.

מה דעתכם?

אני דיי נוטה לדרך השנייה מכיוון שאין לי כל כך גמישות בתקציב ואם אני אקנה רכב בכל התקציב אני פוחד שאם יהיו לי תיקונים יקרים יהיה לי קשה לעמוד בהם.

האם קנייה של רכב עם 220-250 אלף ק"מ זה לא מתכון לבלות במוסך כל הזמן?

תודה רבה!!!

פורסם

אני הייתי מעדיף רכב שנסע 100 אלף ק"מ פחות ועולה 7 אלפים שקלים יותר (בתנאי שהרכב במצב שמור, כי גם אחרי 150 אלף הוא יכול להיות גמור).

באיזור 250 אלף ק"מ די נפוץ שיפוץ משאבת הזרקה, גם הטורבו לא משתבח עם כמות הנסיעות. אלטרנטור, מדחס של המזגן גם קן לא זולים לתיקונים.

לרכב שעבר 250 אלף ק"מ לדעתי יהיה בלאי יותר גדול, ומאוד יכול להיות שהתיקונים במצטבר יעברו את ההפרש השקלי של הקניה.

אבל מה - קודם תמצא C3 דיזל עם 150 אלף ק"מ אמיתיים ובמצב טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מכיר שני C3 שבערך ב 250,000 היו צריכים אטימת בוכנה או משהו כזה שעולה בערך 1000. וגם החלפת בולמי זעזעים. יחד עם זאת נוסעים נהדר כ 21:1 בדיזל. שיהם כבר מעבר ל 270,000 ועדין לא היו צריכים שפוץ/החלפת משאבת דלק.

ממליץ על ק"מ נמוך.

• תוכן חדש...