Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד מומלץ לקחת רכב לבדיקה, במוסך מורשה יכולים להתחבר למחשב הרכב ולומר לך מה מצב רכיבי האלקטרוניקה וכדומה(ממיר, חיישנים) אלו דברים שבמכון בדיקה לא אומרים.

קובי

פורסם

לא ברור מהשאלה שלך -

א. האם הבדיקה במוסך היא במקום בדיקה במכון או בנוסף?

ב. מה טיב הבדיקה שעושה המוסך? מרימים את הרכב על הליפט, מתחברים עם מחשב ובודקים את הכל באופן יסודי או שאחד המכונאים מעיף מבט על הרכב וזורק לך המצלמה בחצי פה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...