Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרכב? על איזה דברים לשים לב כשלוקחים אותו?

מה רמת הבטיחות, כמה כריות אוויר?

מה הצריכת דלק שלו? עירוני ובין עירוני

פורסם

עד לפני כמה ימים הייתה לי אימפרזה 99, שזה בדיוק כמו ה98 שכתבת.

האוטו שירת אותי בצורה נאמנה למשך כשנתיים, עד שהחלטתי להשתדרג עוד קצת.

סובארו רכב מאוד אמין, לא היתה לי שום תקלה מיוחדת, פרט להחלפת שתי נורות, צמיגים, וצלחות ברקס מקדימה.

חלפים זולים ועלות אחזקה סבירה. אחיזת כביש מעולה. האוטו אומנם "רק" עם 95 כ"ס אך ממש לא הרגיש לי חלש (ואני גר באיזור הצפון שלא חסרות בו עליות וכו').

מבחינת החסרונות אפשר לציין את עלות הביטוח היקר - סובארו נחשב רכב גניב.

שאלת על כריות אוויר, אז שתדע שלא בכל הרכבים יש, אלא רק אם ביקשו בו כתוספת.

עוד דבר מרגיז זה שהאוטו מאוד מאוד נמוך ולפעמים זה מפריע - לעלות על מדרכות וכאלה פשוט בלתי אפשרי.

מבחינת דלק - עושה 1 ל9 בלי מזגן. ומשהו כמו 1 ל8 עם מזגן.

ואם במזגן עסקינן - המזגן של הסובארו מדהים בצורה בלתי רגילה. מקפיא את הצורה.

עוד נקודה אחרונה, לא יודע אם זה בתור יתרון או חסרון - סובארו נחשב רכב סחיר ונדרש בשוק, ככה שאתה אמור למכור אותו בקלות. מה שכן, לי לקח למכור אותו כמה וכמה שבועות... עד שהבנתי שלא יתנו לי עליו מחירון.

סה"כ אחלה אוטו, אם כי מרגיש קצת מיושן מבפנים.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אני מחזיק באימפרזה 95 כבר 5 שנים הרכב היה לימוד נהיגה ועכשיו הגיע ל 450000KM ובלי בעיות חריגות,

פעם אחת החלפתי צלחות קדמיות וזוג בולמים קדמיים, ורדיאטור שהיה מקורי עד לפני שבועיים.

ופעם אחת החלפתי חיישן חום (לא זוכר בדיוק) בחברה שעלה 200 ש"ח וזהוא.

אחלה אוטו נוסע חלק אמין וחלקים זולים ,מרגיש טוב על הכביש ולא עצלן אבל לא טורבו.

רק עדיף לפני הקנייה תעשה בדיקה במכון מקצועי שאתה בוחר ותבדוק היסטוריה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ערב טוב כבעלים של אימפרזה 94 אני יכול לומר לך בוודאות

שזה רכב אמין בטירוף,נוסע מצוין חלקים זולים מזגן פגז טיפולים זולים ועוד...

אני ביצעתי ישור קו מקיף מאד לאחר שרכשתי אותה,ומאז אני יכול לומר לך שאין לה שום בעיות מיוחדות.

לפני הרכישה קח את הרכב למכונאי שאתה מכיר כדי שיבדוק אותה טוב טוב.

בהצלחה אים תירצה עזרה במשהו אשמח לעזור .

הינה כמה תמונה של הבובה שלי:

DSC00288.jpg

DSC00302.jpg

imprza new age

פורסם

אני יכול לומר לך מניסיון יומיומי,שיש לנו בעבודה אימפרזות עם למעלה מ 500 אלף ק"מ,שנוסעות ונוסעות בלי סוף ובלי תקלות ,פשוט ככה. כל הרכב שבור אבל נוסע כמו שד.

ויותר מזה.....הולכים לחלץ איתם גם בשטח, ברלינגואים וקנגואים חדשים שנתקעים כל שני וחמישי בגלל אי אלו בעיות חשמל ומכאני.

הסובארו הזאת זה רכב ברזל שנוסע בכל מצב,אני לא זוכר שאי פעם סובארו נתקעה לנו בעבודה או שהייתה תקלה מסויימת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...