Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני בדרייב אבל עומד במקום, האוטו מאד רועד, אם אני מעביר לניוטרל הרעידות מפסיקות.

אם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפיתרון אני מאד אודה לו,( מדובר בגיר טיפטרוניק).

פורסם

תקשיב בחור,

אם אתה שומע רעשים כמו של מנוע דיזל שהמנוע פועל, ואתה גם מרגיש שהמנוע לא הכי סוחב,

אני יכול להגיד לך בוודאות כי גומיות השסתומים ברכבך עשו את שלהם,

זאת גם הסיבה שהרכב החל לרעוד ב D, מאחר והמנוע לא מספק מספיק כוח בסרק.

גש למוסך ובקש הצעת מחיר להחלפת גומיות השסתומים, לאחר מכן בוודאות , חוסר הסחיבה , הצריכה המוגזמת של הדלק והרעידות, יעלמו לגמרי

פורסם
תקשיב בחור,

אם אתה שומע רעשים כמו של מנוע דיזל שהמנוע פועל, ואתה גם מרגיש שהמנוע לא הכי סוחב,

אני יכול להגיד לך בוודאות כי גומיות השסתומים ברכבך עשו את שלהם,

זאת גם הסיבה שהרכב החל לרעוד ב D, מאחר והמנוע לא מספק מספיק כוח בסרק.

גש למוסך ובקש הצעת מחיר להחלפת גומיות השסתומים, לאחר מכן בוודאות , חוסר הסחיבה , הצריכה המוגזמת של הדלק והרעידות, יעלמו לגמרי

מזה קשור לגומיות שסתומים !!!!!:shock::shock:

כשאתה מתחיל לנסוע זה נעלם ??

כשאתה בדרייב ועומד המנוע מתאמץ . וממיר המומנט של הגיר עובד בשיאו (גזירת שמן) זה גורת כאילו המנוע רוצה להסתובב אז אם יש לך חופשים בתושבות זה סיבה שיש לך את הרעידות האלה

תבדוק תושבות מנוע ותושבות גיר

• תוכן חדש...