Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך ליישר את הדלת שהתעקמה קצת פנימה לאורך הדלת בגלל שפשוף בעמוד של הבניין. קראתי פה שיש אפשרות לעשות את זה עם פומפה מיוחדת או לפרק את הדלת ולדפוק עם פטיש מבפנים ששתי האפשרויות נשמעות לי לא מתאימות במקרה הזה.

האם יש איזה חומר שאפשר לקנות ולמלא את העומק הקטן שנוצר ומעל זה לצבוע? (צבע מקורי כבר יש לי)

פורסם

יש חומר שנקרא בונדו, זה חומר פחחים וייעודו הוא למלא שקעים קטנים, או אחרי תיקון פחחות גדול באיזור מסויים להחליק אותו סופית.

אופן השימוש בגדול הוא:

שיוף האיזור, מריחת החומר, שיוף האיזור במספר ניירות שיוף מהגס לעדין כמובן לסיים בנייר מים 1200-2000 ולצבוע.

אם אתה לא מבין בתחום ממולץ ללכת לפחח ולהתסכל לפחות בפעם הראושנה.

קח בחשבון שללא הכלים הנכונים פיסטולט, תנור, כרית שיוף ועוד דברים שלא עולים לי לראש כרגע לא תגיע לתוצאה טובה.

בכל מקרה, בהצלחה.

פורסם

המקום השני ביצחק שדה, יוצא קצת זול יותר.

נראה לי שאני אצבע בלי לעשות פחחות...

• תוכן חדש...