Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה הלחץ המומלץ בצמיגים באודי A3 2002?

הסתכלתי על המדבקה ברכב ולא הבנתי ממנה כלום

אני מצרף תמונה של המדבקה ואשמח אם תסבירו לי מה רשום שם :)

תודה

Photo0135.jpg

Photo0134.jpg

פורסם

מישהו?

כרגע התמקדתי יותר לעומק בתמונה ולפי מה שהבנתי זה 32 מקדימה ו 40 מאחורה.. זה הגיוני שאחורה יותר מקדימה?

תודה

פורסם

זה תלוי במידת העומס שיש לך ברכב אז ככה:

עומס חלקי (עד 300 ק"ג) : קדימה 28 אחורה 28 עומס מלא(עד 600 או משהו כזה) קדימה 32 אחורה 40

כתוב לך שם איזה סוגי מידות צמיגים מותר לך לנעול.

ובהחלט יכול להיות מצב שאחורי יהיה יותר גבוה מקדמי במיוחד ברכבים מהמבנה שלך (האצ'בק אם אני זוכר נכון) גולף-איביזה-A3 וכו' הבנו את הצורה..

חלוקת הלחץ בין קדימה לאחורה תלויה בחלוקת המשקל ברכב ובסוג המתלים שמורכבים עליו. אני ממליץ לך בהנחה שאתה לא מעמיס את הרכב כל הזמן לשים 30 קדימה 30 אחורה.

תריץ חיפוש כאן בפורים יש בחור בהעלה תמונות של בדיקת לחץ אויר אופטימלי לקח גיר וסימן כמה פסים שמתחילים בדופן הצמיג ומגיעים עד שטח המגע שלו וניפח לחץ יצא לסיבוב קטן לא במהירות גבוהה עם כמה וכמה סיבובים ועצר וראה שכל מקום שבו הפס נוגע בכביש הוא נמחק ואז אתה יודע בדיוק איזה שטח נוגע כרגע בכביש בלחץ נתון. יש על על צמיג חץ או כל סימון אחד במצביע על קצה החלק האפקטיבי שלו. אם נחמק לך הפס מעבר לסימון כנראה שחסר אויר אם נמחק הפס לפני הסימום כנראה שיש עודף לחץ.. מקוה שהסברתי את עצמי טוב מספיק..:)

פורסם

אני לא מעמיס כל כך על האוטו.. בבאגז תמיד יש סאב,2 מגברים וארז עם כלי ניקוי והרכב ברוב הפעמים לא מלא ..

אז מה שאתה אומר לשים 30 קדימה 30 אחורה?

תודה

• תוכן חדש...