Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בנוגע לתיאוריה טסט ורכב

ronbmxx
שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אוקיי אני חדש

ובעוד כחודשיים אני חוגג 17

וההורים שלי מתנה מוכנים לעשות לי רישיון לרכב ולקנות לי רכב זול זמני עד שאני יחסוף למה שאני רוצה

תיאוריה של אוטו ואופנוע היא אותה תיאוריה?

כמה שיעורי נהיגה צריך עד לטסט בערך?

איזה אוטו זול וחסכוני יחסית בדלק מתאים לצעירים??

ומתי ניכנס החחוק הזה שרק בגיל 19 יכלו לעשות רישיון?

תודה לעוזרים :]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שפורסם שלשום או אתמול בחדשות,לא יהיה לפחות בזמן הקרוב שינוי בגיל לקבלת הרישיון אבל:

מחודש מאי 2010 אאל"ט,יחוייב כל נהג טרם יתחיל ללמוד נהיגה בשיעורים פרונטאליים (במקום על ההגה בכיתה-20 שעות) ורק אז יוכל להתחיל ללמוד נהיגה ולאחר קבלת רישון הנהיגה יחוייב במלווה לחצי שנה במקום 3 חודשים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לאוטו- זול וחסכוני בדלק ישנן הרבה מכוניות שייכנסו לקטגוריה הזאת.

לרוב, ככל שנפח המנוע קטן יותר האוטו זול יותר וכך גם צריכת הדלק שלו (אני מדבר על מכוניות יד שנייה)

יש לך את הפיאט אונו

את הפיאסטה

אם נעלה את הרף אפשר גם לחשוב על פיאט פונטו

ככלל עדיף גיר רגיל אך זו דעתי האישית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...