Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מבקש עזרה בבקשה

היו לי 2 מחיצות C: ו D: בC היה חסר מקום וניסיתי להתקין תוכנה בשם PARTITION MAGIC 8

לא גיביתי כי לא עשיתי שום פעולה בינתיים רק להתקין את התוכנה.

חשכו עיניי כשנכנסתי למחשב שלי ואני רואה שחסרה מחיצה, עשיתי הפעלה מחדש וזה לא עזר.

נכנסתי לDISK MANAGEMENT של וינדוס ויסטא ואני רואה שהחלוקה עדיין קיימת אך בחלק שהיה D חסום ולא נותן לי לעשות כלום.

מישהו יודע או מכיר דרך חזרה?

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא ניסיתי, אני מנסה בינתיים לעשות סריקה דרך תוכנה מומלצת ברשת EASEUS DATA RECOVERY, אם זה לא יעזור אני אנסה שחזור מערכת, אם לא אני אשתמש בGHOST בכדי לחזור למצב של אחרי התקנת וינדוס והדרייברים+תוכנות, אך זה לC מקווה שהתוכנה תפתור משהו ואם לא אז השחזור כך או כך.

יש מישהוא שנתקל בזה?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא חושב שאחרי partition magicשחזור יעזור , אם המחיצה עדיין קימת תבדוק

בתוך partition magic שאין פעולה שממתינה לביצוע , בנוסף יכול להיות שחסר לך LABLE על הדיסק.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני רק ביקשתי עזרה לא ביקשתי לבדוק מה הידע שלי במחשבים והידע שלי רחב.

אם אתה כל כך מבין במחשבים אז אתה מבין שכל יום יכול לצוץ משהו חדש.

אני גם טכנאי מחשבים אבל לא התעסקתי עם RECOVERY במערכת עצמה אלא מהדוס של ידי GHOST ו PARTITION MAGIC ובשביל להגדיל ראש ניסיתי למצוא פתרון שישקף גם ממשק בתוך הוינדוס,בבקשה אם אתה יודע ונתקלת אז תגיד אם לא אז תגובות כאלה אתה יכול גם לשמור לעצמך ולא סתם להרים את כמות ההודעות שלך

לגבי גיבויים יש לי רק של המערכת. יצא ככה שהסנדלר הולך יחף ולא עשיתי גיבוים לזה כי לא ראיתי סיבה עד עכשיו ועם כל המעבר לחו"ל לא היה לי בראש בכלל כי היו מלא סידורים אחרים של להתאקלם ולמצוא עבודה וחתונה בקרוב

פורסם

LABLE זה הכינוי של המחיצה (D במקרא שלך)

דבר נוסף שאפשר לנסות זה לשנות את גודל המחיצות , בפארטישן מג'יק זה לא פוגע במידע אבל זה כבר דבר אחרון.

באוף המונה לא עולה :)

אודי A4

דימה.

פורסם

חברים אחרי סריקה בתוכנה EASEUS DATA RECOVERY נמצאע הכונן הבעיה היא והמבאסת היא שהוא לא נותן לתקן ולשחזר ואומר שהיא דמו ואם אני רוצה שאני אקנה אותה,אחרי 3 שעות של סריקות.

אני אקח את המחשב לעבודה שלי שם יש לנו יותר כלים לזה נראה אולי כבר נתקלו בזה.

פורסם

היה לי מקרה דומה.

partition magic ו- vista זה לא שילוב טוב מסתבר.

שורה תחתונה, הפתרון :

הוצאתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו כדיסק חיצוני דרך ה USB למחשב עם XP. דרך ניהול הדיסק של ה XP עוררתי לחיים את המחיצה האבודה עם כל המידע. (לצורך כך פירקתי כונן חיצוני פספורט ע"מ להשתמש במתאם SATA ל USB )

אצלי המחיצה שנעלמה הייתה המחיצה עם מע' ההפעלה, כך שלא הייתה שום אפשרות אחרת ...

פורסם

המחשב המדובר הוא נייד, אך תודה במקרה הגרוע זה מה שאני אעשה ערגע אני עוד מעט הולך לעבודה (זמן טורונטו) ואני עובד בשירות ומכירת מחשבים לדעתי הם 13 שנה בעסק אז כנראה שנתקלו בזה ויש שם מישהוא תותח

פורסם

גם המחשב שאני דיברתי עליו הוא נייד.

אנשים מפחדים לפתוח את הנייד ולהוציא את הדיסק הקשיח, אך בפועל זה מאוד פשוט, לעיתים יותר פשוט מנייח.

על איזה מחשב מדובר ?

בדר"כ זה רק לפתוח בורג אחד, לפעמים מספר ברגים, אבל אל תשכח שניידים מתוכננים לאפשר גישה נוחה לחומרה כמו הדיסק הקשיח או הזכרון.

• תוכן חדש...