Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה

אני מחפש אוטו שיתאים לצרכים שלי (פוזה/כוח/נוחות) עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל עד 25,000 ש"ח

(יש בצד עוד כ 10,000 ש"ח לתוספות כאלה ואחרות ומערכת קומפלט [דיסק.קומפ'.מגברים.סאב])

חשבתי על כמה דגמים (לפי ההעדפה)

1. הונדה האצ'בק 92-95

2. פיג'ו 106 97+

3. פיג'ו 206

4. אופל טיגרה

5. רנו מגאן קופה

אתם מוזמנים ורצוי לתת דעה על כל רכב אחר

אני בעיקרון חייל לפני שיחרור

אז אני רוצה אוטו שאני יוכל להנות ממנו

כמה שאפשר (עם החברה) ולא יעשה בושות

תודה רבה לכולם

HQ

פורסם
אני הייתי מוותר על המערכת או מוזיל אותה וקונה פיאט פונטו HGT ב-30K ש"ח.

או שהייתי מחפש סיאט איביזיה שנת 00 נכנס בתקציב ועם מיקוח נכון גם 01-02 יכנס בתקציב או תצטרך לחרוג טיפה מהתקציב שייעדת למערכת

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אופל טיגרה אוטו ממש יפה ומיוחד אבל

1. רכב שמשקלו כבד ולכן לא מהיר כמו שמצפים

2. כסאות מאחורה קשות כמו אבן ונדמה לי שיש רק 2 מקומות מאחורה.

פורסם
אופל טיגרה אוטו ממש יפה ומיוחד אבל

1. רכב שמשקלו כבד ולכן לא מהיר כמו שמצפים

2. כסאות מאחורה קשות כמו אבן ונדמה לי שיש רק 2 מקומות מאחורה.

הטיגרה ממש לא כבדה 1.0-1.1 טון (כמו HGT למשל), רק שיש לה מנוע 1.6 לכן היא לא מהירה בצורה מיוחדת.

אין ממש מושבים מאחור אלה יותר דרגש כמו בסופה :roll:

פורסם

אם הוא מחפש "כוח" ונותן כאופציה הונדה סיויק אני בספק אם הוא ירצה פונטו hgt או מכונית ספורט כמעט אמיתית.

אני ימליץ לך על יונדאי קופה, הרכב מנוע 2000 בשנתונים המוקדמים די חזק, ולא חסרה פוזה, בקשר לנוחות נסעתי בקופה שהוחלפו לה מושבים לדגם של 2003 אז אין לי בסיס להשוואה פה, האחיזה סבירה.

פורסם

מצטרף להמלצות על הHGT, גם קליאו ספורט ניתן להשיג אם התקציב יתועל לשם על חשבון מערכת וכו'.

אם העניין הוא נטו פוזה אזי גם קולט יכולה להיכנס כאופצייה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני הייתי מוותר על המערכת או מוזיל אותה וקונה פיאט פונטו HGT ב-30K ש"ח.

HGT איכותית תעלה לו כמעט כפול מהתקציב ! נמכרות ב45 ומעלה . קליאו ספורט אין למצוא בפחות מ50 אלה עם היא לפני טימינג וגם אז תיהיה יקרה משמעותית , אני ממליץ על 106 rally שנת 97 ומעלה או GTI 106

• תוכן חדש...