Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה דווקא אינפיניטי או בוסטון ? שמעת את הקומפוננטים ?

שמעת אולי אפשרויות אחרות ?

כגון:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31292

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150456

http://autos-sound.net/Product.asp?ProID=335

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

היי רודי,אני מחפש סט במיוחד למיזרחית אים הרבה באס ופה ושם היפ הופ ושנות השמונים.

יש הרץ,פוקל,אינפיניטי,בוסטון,מורל ועוד ועוד...

אני לא יודע מה לקנות זה כל כך מבאס!:cry:

התקציב שלי 800 כולל התקנה טובה!

imprza new age

פורסם

אחי תראה בתקציב הזה בוסטון לא קיימים בייחוד אם אתה רוצה התקנה טובה...

אם באמת נתנו לך הצעה אז זה הרמקול הפשוט ביותר של בוסטון לי יש את סדרת ה SX ותכלס עד היום שמעתי הרבה סטים שנחשבים לרמות גבוהות ממנו והאו עושה להם בית ספר !!! במידה וההצעה על דגם פשוט יותר לך על אינפינטי או מורל. תכלס תוסיף עוד טיפה וקח את הבוסטון

פורסם

שנות ה 80 ומזרחית לא מצטיינים בבאס.ורודי המליץ לך על מוצרים טובים שמתאימים לתקציב שלך אבל,כמוהו אני גם ממליץ לך לשמוע לפני שאתה קונה,כי מי יודע,אולי לא תאהב ועדיף להוסיף קצת כדי לקלוע לטעמך.

בהצלחה

פורסם

מה שהמליצו לי זה סט של אינפיניטי רפרקס ב950 כולל התקנה

או הרץ אנרג'י ב1100 כולל התקנה.

או מורל דוטק ב800 כולל התקנה.

או בוסטון וזה אני לא זוכר איזה סידרה ה800 כולל התקנה.

שוב אני מחפש רמקול שיעמוד בווליום גבוה בלי עיוותים למוזיקה מיזרחית והיפ הופ.

מה אתם אומרים?

מה לגבי רוקפורד פאנ'ץ?

imprza new age

פורסם

אינפיניטי רפרנס מנסיון - סט גרוע, עלוב ומבייש את המחיר שדורשים עבורו רק מעצם היותו מותג לקונצרן הרמן תעשיות (אתה מכיר אותם בשם הרמן קרדון)

סט שאין בו באס ראוי, סט שהטוויטרים שלו צווחים ללא כל פירוט וללא כל חיות

פשוט סט עלוב - מנסיון רב לצערי.

הדבר היחידי שיש לסט הזה זה מיד טוב.

לעומת זאת - שמעתי סט פשוט של בוסטון והוא היה ראוי לרכישה, ללא קשר למחיר.

הרפרנס לעומת זאת - לא משנה כמה זול הוא יהיה, לאדם ששואף להשיג תוצאה איכותית מהמערכת ברכב - זה לא סט ראוי לרכישה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי הדוטק יהיה ללכת על בטוח.

לגבי הבוסטון כדאי מאד לשמוע לפני כן, כדי לא להתאכזב לאחר מכן.

שלא תבין לא נכון- יכול להיות שהוא סט מצוין, אבל מספיק שגוון הצליל שלו לא יהיה לטעמך, זה כבר מפח נפש לא קטן.

מתחדשת*

פורסם

שלום לכולם,החלטתי ללכת על המורל פולס בדקתי את עלותם כולל התקנה וקיבלתי הצעה של 600 שח.

האים המחיר סביר?

האים הv12 יכול להגביר אותם כראוי?

האים יש גם אופציה למורל דוטק?

שוב אני שומע מיזרחית רגועה והיפ הופ,אני צריך רמקול שיתן לי ווליום גבוה.

זהו תודה על העזרה שלכם כי אחרת אני אפסיד המון כסף ואין לי מצב רוח לזה.

imprza new age

פורסם

אין לך אפשרות לרכוש דוטק כולל טובה ב- 800 ש"ח.

ההצעה שקיבלת לפולס כולל התקנה הי טובה, בתנאי שההתקנה תתבצע כראוי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מישהו מהממליצים פה על מורל על פני הכל שמעו את הסט המדובר של בוסטון? הסט האחרון של בוסטון ששמעתי נשמע לי טוב בהרבה ממורל, לפחות עד ה ELITE שלא שמעתי עדיין.

שואל לטובת ידע אישי.

• תוכן חדש...