Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני די לא מתמצא בתחום האלכוהול - השמות , המותגים והגירסאות. לכן אני מבקש את המלצתכם לסוגים שונים של יינות מבעבעים שהם נחשבים למתוקים אפשר לומר עד "מאד" .

כמובן במחיר סביר , שלא יעלה על 80 ש"ח לבקבוק 0.75 .

קישורים יתקבלו בברכה:drinking:

פורסם

קריק. זאת למעשה בירה בטעם דובדבנים, יש גם בטעמים כמו פטל ואפרסק, זה מאוד מתוק וכמעט ולא חריף.

מדובר על כ-25 ש"ח לבקבוק אבל רק מקומות ספציפיים מוכרים אותם (חנות הליקר בתחנת דלק ברמת ישי וXO בקרית אתא - אלה המקומות שאני יודע על).

מצ"ב תמונה.

kriek2.jpg

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יצא די לאחרונה אחלה "יין נתזים" ישראלי - תבור פנינים אדום/לבן.

טעמתי את האדום, והוא פשוט חמוד - מתוק בהחלט, ואפילו המחיר טוב:

http://www.goodwines.co.il/64147/%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D

לא טעמתי את הלבן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יין קידוש זול (יין פטישים)

+

מכשיר "סודה קלאב" (סיפולוקס, אם אתה חבר ב"מועדון ה-5")

=

משקה שאבותיך קראו לו "שפריץ".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי הקריסטל הזה עדיף מכל הקולה/פנטה/ספרייט.

לפחות הם מעיזים להוציא מגוון טעמים רחב ולא מסתפקים בקולה, תפוזים ולימון.

כנ"ל הסופר דרינק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לדעתי הקריסטל הזה עדיף מכל הקולה/פנטה/ספרייט.

כנ"ל הסופר דרינק.

אתה מודע לכמויות הצבעים והסוכרים שיש במשקאות האלו?

בבקבוק 2 ליטר יש כמעט 900 קלוריות .

-

פורסם

סודה + כל יין לבן חצי יבש ב15 ש"ח = שפריץ.

זה מסובב את הראש מהר מאוד.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לכרמל מזרחי יש סדרה בשם young selected שמתאימה לך. חפש את הבקבוק האדום מהסדרה הזאת בכל הסופרים הגדולים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יין קידוש זול (יין פטישים)

+

מכשיר "סודה קלאב" (סיפולוקס, אם אתה חבר ב"מועדון ה-5")

=

משקה שאבותיך קראו לו "שפריץ".

לא סתם קראו לו "שפריץ"... :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...