Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאה מעמיקה בפורומים והמלצות מכל מיני אנשים וחברי פורום יקרים, הגעתי להתלבטות מסויימת,

איזה מגבר עדיף (איכותי, חזק ומשתלם)?

JBL 1004 / JBL 75.4 / JL Audio 300.4 / KICKER KX650.4 / MEMPHIS MCA3004 / JBL 755.6

אם נבצע השוואה של עוצמה-איכות בין ה JL Audio לJBL 1004 מי יתן תוצאות טובות יותר?

אשמח להמלצות מחברי הפורום, תודה רבה והמשך יום נעים.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

אתה מערבב פה מגבר 6 ערוצים עם מגבר 4 ערוצים וטווח מחירים שונה.

למה מיועד המגבר? מה התקציב שלך?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

למען האמת מקמתי את הJBL של ה6 ערוצים בסוף מכיוון שרציתי לקבל עליו חוות דעת כללית ביחס לכל שאר המגברים.

את הJL Audio אני יכול לרכוש כיד שניה במחיר די מפתיע (800-900 ש"ח).

המגבר מיועד להגביר (בתור התחלה עד שארכוש מונובלוק איכותי בהמשך) סט זוג קומפוננטים וסאב-וופר.

שוב תודה.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

אני אומר בזהירות מירבית-הממפיס הוא ברמה אחת מעל כל אלה שציינת.

ההשוואה גם לא הוגנת כי התקציב של כל מגבר ומגבר שונה באופן קיצוני.

וקבל תיקון קטן-אולי הjl טוב כמו הממפיס.

(הנחת היסוד שלי באה מקריאה ודיעות בלבד)

פורסם

בתור מי שהיו לו את כל המגברים שציינת למעט ה6 ערוצים וה1004 אני ארשום קצת על כל מגבר.

ה75.4 הוא מגבר בינוני מאוד רמה אחד מהסיניים למינהם למרות הוא גם סיני (היום כמעט הכל משם) איכות הסאונד בינונית עוצמה בסדר.

הקיקר מגבר חזק וטוב אבל איכות הסאונד היא יותר SPL ולא SQ.

הממפיס שהיה שלי והחלפתי אותו בעד זפקו עם חבר (שעזב את הארץ ואני מוכר בשבילו את אותו המגבר)מגבר SQ מעולה גם עוצמתי עם קרוס פנימי ורסטילי מאוד מחברה מעולה שבארץ פחות שמעו עליה.למרות שאני קצת משוחד ממליץ בחום.

הJL מגבר מעולה איכותי מאוד סאונד נהדר וביחס למחיר שהציעו לך קח אותו כי המחיר ברצפה.רק תבדוק תקינות ותבדוק שלא פתחו אותו לתיקון כלשהו.לסיכום אם אתה בקטע של SPL קח את הקיקר ואם SQ קח או ממפיס או JL כאשר מבחינת מחיר הJL עדיף.

מקווה שעזרתי קצת בהצלחה.:-P

• תוכן חדש...