Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב פורד פוקוס מודל 2006.

האם לצורך טיפולים שוטפים ותחזוקת שבר מומלץ לטפל דווא במוסכים המתהדרים בתואר מוסכי פורד וכדומה או מוסך מורשה או שגם מוסכים אחרים ראויים וזולים וטובים לא פחות?

האם אפשר לקבל המלצות על מוסך כזה באזור פתח תקוה או ראש העין.

פורסם
שלום,

ברשותי רכב פורד פוקוס מודל 2006.

האם לצורך טיפולים שוטפים ותחזוקת שבר מומלץ לטפל דווא במוסכים המתהדרים בתואר מוסכי פורד וכדומה או מוסך מורשה או שגם מוסכים אחרים ראויים וזולים וטובים לא פחות?

האם אפשר לקבל המלצות על מוסך כזה באזור פתח תקוה או ראש העין.

בפנייתי אליך בהודעה הפרטית היתייחסותי לאותו מוסך גם בטיפולים השוטפים לריכבך.

:)
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה של הודעה מ2009, אבל אשמח לקבל גם את הרשימה הנ"ל (חיפשתי בפורום המלצות על מוסך פורד בפתח תקווה אך לא מצאתי).

אני נמצא לפני קניית פוקוס טרנד 2009 מאלבר.

בשבוע הבא בכוונתי לקחת את הרכב לבדיקה בפתח תקווה, ולאחר מכן להכנס למוסך המתמחה בפורד (או מוסך מומלץ אחר) ולקבל חוות דעת נוספת.

כמו כן, במידה וארכוש את הרכב אצטרך מוסך כזה לטיפולים השוטפים.

פתח תקווה\ראש העין הכי קרוב אלי.

תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

מכיוון שאין אנו יודעים כיצד טופל במוסך במוסכי אלבר, הייתי ממליץ להיכנס למוסך מורשה ולבצע יישור קו.

מוסך מורשה פורד מומלץ באזר מגוריך הוא פרי מוטורס אזור התעשיה קרית אריה.

פורסם

אישית הייתי ממליץ לך מוסך קונבנציונלי עם מוסכניק לא קונבנציונלי (אדם מדהים).עיסוואי בכפר-קאסם (פארק אפק ראש העין

) צור איתט קשר יום לפני תמסור לא שאני שלחתי אותך-לפי דרישה הוא יביא לך חלקים מקוריים בלבד-ושמן לפי בחירתך (כרגע הוא משתמש בארוול הגרמני) במחיר נמוך עם עבודה מצויינת

• תוכן חדש...