Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני מעונין לקנות רכב של פיאט פונטו משום שהרכב אם צריכת דלק נמוכה , והוא זול יחסית

עכשיו יש כמה בעיות ברכישת הרכב .

אני מחפש כל פעם רכב . ועד שאני מוצא אני שולח אותו למוסך במוסך מגלים לו ים של בעיות.

אם זה שילדה , ססים ,ומנוע.

לאחרונה שלחתי רכב..שהייתי בטוח שהוא יעבור בסוף בדקו את הלוחית של הרכב גילו שהוא בכלל לא תואם לרכב

מה שאומר שהוא מעורב עם המשטרה ואסור לקחת אותו קצת התבאסתי

אבל ..אני כל הזמן מחפש וכל רכב שאני מוצא אני לוקח לבדיקות וכל רכב דפוק

מה אתם ממליצים לעשות? אולי לעבור לסוג רכב אחר? או לחסוך יותר.

אני מחפש משו קטן לצעירים . רק לרכוש נסיון

אני מחפש רכב עד K15

הבעיה שאין רכב במחיר הזה במצב תקין . (מצידי לא אכפת לי הקטע של הגומיות או משו קטן. אבל רוב המכוניות דפוקות בדברים מאוד משמעותים!)

אני מאוד ישמח אם תנו לי כיוון

פורסם

הייתי במצב דומה לשלך לפני חצי שנה בערך (גם חיפשתי פונטו).

ראינו כמה רכבים וישר שנכנסנו לא רציתי לקחת את הרכב לבדיקה אפילו.. כל מיני קרקושים ומראה חיצוני שישר רואים שהבעלים הזניח את הרכב.

אבל בסופו של דבר לאחר בערך שבוע (עם ריפרש דו-שעתי ביד2) מצאתי אחת למכירה בשכונה שלי ממש. המצב שלה היה טוב, למחרת עברה מבדק, התיקונים הדרושים קיבלו הערכת מחיר במוסך המורשה, ההערכת מחיר קוזזה מהמחירון וההעברת בעלות בוצעה לאחר זכרון דברים הכל באותו יום.

מה שאני מנסה להגיד זה שלא צריך להתאייש, כי כשאתה תמצא רכב שמור אז הכל יראה אחרת.

• תוכן חדש...