Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים הכנסתי את רכבי מדגם סקודה אוקטביה למוסך מורשה לטיפול 90000, בטיפול זה הוחלפו לי במוסך רצועת טיימינג, רצועת מנוע ומשאבת מים (עקב נזילה), חשוב להדגיש שכל החלקים שהוחלפו הינם מקוריים.

לאחר שיצאתי מהמוסך שמעתי שריקה מאיזור הרצועות שלא היה לפני הטיפול, כמובן שחזרתי אליהם מיד, וכדי לברר מהיכן הרעש פירקו במוסך את רצועת המנוע, ואכן לאחר הפירוק השריקה הופסקה. במוסך ניסו להחליף את רצועת המנוע באחרת ועדיין הרצועה הרעישה.

לצערי במוסך אמרו שאין להם מושג למה יש את השריקה הזו, אבל בכל אופן הם לא גרמו לזה.

ולשאלות: האם יש למישהו מושג מה יכול לגרום לשריקה הזו? האם לא יתכן שכשפירקו את הרצועות (טימינג ומנוע) גרמו לאיזשהו נזק שגורם לרעש? (לדוגמא פגיעה באחד המיסבים וכדו') האם יש למי לפנות כדי להתלונן על שירות לקוי במוסך מורשה?

למותר לציין שמהמוסך הספציפי שאת שמו אני מעדיף לא לפרסם כרגע, נחלתי בעבר לא מעט אכזבות, בעיקבות שירות גרוע.

תודה מראש לכל העונים

אריה

פורסם

לא משנה מי המוסך המטפל, זה לא אמור לקרות אחרי החלפה של רצועה חדשה

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

בהחלפת רצועת טיימינג עדיף להחליף גם את המותחן רצועה + גלגלי תמיכה.

עדיף גם להחליף את הגלגל של המותחן החיצוני + גלגל קבוע מפלסטיק.

אין מה לעשות צריך להשקיע פעם ב 90,000 ולנסוע עוד 90,000 בלי בעיות.

פורסם

תודה על התשובות.

הרצועה היא הרצועה החיצונית (רצועת מנוע), ולא הפנימית (טיימינג). והחשש שאני מעלה, אולי לא החזירו את הכל בדויוק למקום ומזה נגרם הרעש, או שהם פגעו והזיקו בחלק מסויים.

הבעיה שבמוסך מתנערים מאחריות ואומרים שבכל מקרה לא יכול להיות שהם גרמו לזה. השאלה היא אם יש מקום שאפשר להתלונן על שירות לקוי?

פורסם

אחרי שתדע מה הגורם לשריקת הרצועה, אז אולי יהיה מקום להתלונן על המוסך.

שיטת הפעולה שעליך לנקוט, זה למצוא מוסך אחר, טוב ומקצועי, שיאתר הבעייה ויתקנה ואם היא אכן נובעת מכשל של המוסך הראשון אז לתבוע ממנו החזר כספי של התיקון במוסך השני.

דבר חשוב שצריך לבדוק, זה את מתח טעינת האלטרנטור שאינו גבוה מדי, כי אם הוא גבוה מדי (טעינת יתר) אז העומס החמלי המוגבר עליו הנו גם עומס מכני באלטרנטור ש"עוצר" את המנוע והוא נופל על הרצועה שנשחקת וחורקת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם זה רצועה חיצונית, יש שתי אפשרויות

1. גלגל של המותחן מרעיש: אין אפשרות להחליף את הגלגל בנפרד (בחברה), צריך לקנות את כל המותחן למרות שיש אפשרות לפרק את הגלגל ולקנות גלגל דומה בחנות לחלקי חילוף(לא מומלץ מחזיק ל 20K)

2. יש עוד גלגל קבוע מפלסטיק שיכול להרעיש

פורסם

תודה על התשובות, אבל לא כל כך ברור לי התשובות שלכם, כי כמו שכבר כתבתי לפני הטיפול לא היה לי שום רעש כזה, והרעש נוצר רק לאחר הטיפול.

פורסם

יכול גם להיות בעיה של הרצועה עצמה, נתקלתי בזה פעם, סדרה שלמה של רצועות פגומות. לצורך כך יש להרכיב רצועה חליפית באותה המידה ולבדוק אם הרעש נעלם.

• תוכן חדש...