Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742621,00.html

והעובדה שאני מנהל מאבק דומה מול עיריית ב"ש עלו לי תהיות לגבי אופן חישוב הריבית בקנסות,

האם מישהו יודע מהם מדרגות החישוב לדו"ח שניתן ע"י העירייה? (חיפשתי לא מצאתי תשובה קונקרטית)

האם מוגדר פרק זמן בה העירייה חייבת להחליט בנושא העירעור שהוגש? במקרה שלי ערעור שהוגש לפני שנה וחצי זכה להתעלמות ובימים אלו קיבלתי שוב מכתב המאיים בהוצאה לפועל וסכום הקנס תפח לו בעוד 50 ש"ח.

תודה לעונים

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אין בקשה לבטל את הדו"ח עוצרת את זקיפת קנס הפיגורים.

אלה חיים אחד ליד השני. יבוטל הדו"ח כמובן יבוטל תשלום קנס הפיגורים.

לא יבוטל הדו"ח עליך יהיה לשלם את הקנס המקורי כולל הצטברות קנסות הפגורים

קנס הפיגורים הראשון הוא 50% ואחר מכן כל 6 חודשים תוספת של 5%

העיריה אמורה לענות תוך זמן סביר, לפעמים זה לוקח חודשים רבים . שנה וחצי הגזמה פראית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה.

כמובן שלא עוצרת את הריבית, אבל הליכי עיקול כן נעצרים.

כשהגשתי את העירעור נאמר לי שיש פרק זמן של שנה עד לתשובה (אבל אני לא מאמין לפקידה אלא לחוק, במידה ויש כזה)

בפעם האחרונה שהצלחתי לתפוס מישהו במוקד הגבייה נאמר לי כי בקשת העיקול היא "חדשה", קרי היא לא מודעת לערעור שהוגש לפני שנה וחצי, ובעצם ההודעה האחרונה היא חידוש תקופת ההתישנות.

האם הריבית היא על הקנס המקורי או על הסכום הכולל?

פורסם

עדכון : לאחר שהתעקשתי לא לשלם על הוצאות הגביה באמת הורידו את הסכום הזה ושילמתי על הדו"ח ועל ההריבית בלבד.

אציין כי לא החלו בהוצאה לפועל אלא רק מכתב המתריע על שהליכים כאלו יחלו אם לא אשלם.

אז חברים, גם אם קיבלתם דו"ח בתוספת קנסות וריבית התעקשו לשלם רק מה שמגיע להם על-פי חוק ולא שקל יותר.

פורסם

ידידי

דייק בדבריך בפתיחת השרשור דיברת רק על תשלום הדו"ח וקנסות הפיגורים עליו ללא איזכור של הוצאות גביה

זה בדיוק מה ששילמת.

לא שילמת את הוצאות הגביה שהסתכמו בכמה עשרות שקלים על משלוח מכתב התראה. וטוב שלא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן לא דיקתי בהודעה הראשונה, אך שאלתי נשאלה לגבי אופן חישוב הריבית תוך ידיעה (אחרי קריאת הכתבה) שעל הוצאות גביה לא אשלם בכל מקרה, לכן לא צינתי זאת.

מאחר ובדו"ח לא פירטו את חישובי הריבית רציתי לוודא שבנוסף להוצאות הגבייה שציונו לא "השתחלו" להם עוד כמה שקלים לחובתי.

בכל מקרה תודה על העזרה.

• תוכן חדש...