Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום לפני שנכנסתי לאוטו ראיתי שיש כמה שימנים חדשים של דפיקה באוטו בפגוש הקידמי, כנראה זה שחנה לפני עשה על הרכב שלי רוורס. בכל מקרה הייתי רוצה לתקן את המכות, זה לא מכות גדולות אבל זה ממש כואב לי לראות את זה.

אני מתגורר בבת ים אז אם מישהו מכיר באיזור פחח טוב (לא מוסך התאומים כי הייתי שם כבר וזה לא נגמר הכי יפה)

הייתי רוצה לדעת אם בכלל אפשרי לתקן את המכות או שצריך להחליף את כל הפגוש הקדמי?

נ.ב המכה שיש בחלק העליון יותר של הפגוש (בתמונה הראשונה) הרבה יותר מעצבנת כי היא בולטת אבל התמונה השנייה עם המספר מכות פחות קריטית בגלל שנמצאת בחלק הממש תחתון של הפגוש הקידמי. תודה מראש לעוזרים!

1264392859.JPG

832328002.JPG

פורסם

יש הרבה עבודה על הטמבון, למרות שהמכות כיויכול קטנות, התמונה הראשונה צריך להלחים אותה ככה שהיא לא תיפתח כי זה נראה כמו סדק, יש חומר כמו בונדו שהוא יותר אלסטי, לעשות איתו שפכטל, שיוף ואחרי זה צבע, כנל לגבי התמונה השניה חוץ מההלחמה.

תתיעץ עם פחח, לפי דעתי יהיה לא פחות מ 1000 שקל.

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

בתמונה הראשונה יש אכן סדק וכמו שאמרתי לגבי התמונה השנייה אני יכול להסתדר גם בלי לסדר אותה. השאלה היא האם אפשר לשפשפ הסדק ולצבוע רק במקום הזה ולא את כל הפגוש או שזה בלתי אפשרי בגלל שיהיו הבדלי צבע? מישהו מכיר מקום אמין וזול?

פורסם

אפשר לבצע תיקון קטן ונקודתי - זה לא יהיה הכי יפה , אבל סביר - ואח"כ פוליש עדין ווקס .

לגשת למספר פחחים באזור תעשיה ולבקש הצעה - במוסך " מרץ " יש גם מחלקת פחחות - בדוק שם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...