Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוואה מהבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן יקיר ... לי אפרים

יש שלומדים מניסיונם של אחרים יש שחייבים ללמוד מניסיונם הם.

אם אתה יכול בעזרת בני משפחה גם לקחת את ההלוואה ולהחזירה , גם להחזיק את הרכב וגם לצאת עם בחורה ולהזמין אותה ליותר מכוס מים

לך על זה.

אם התשובה היא לא , דחה את החלום. תראה שיש גם סיפוק ביכולת לדחות מימוש סיפוקים מיידיים

קנה לך דגם מוקטן שלה, ושים ליד המיטה:shock: תשקיע בדגם מובחר . יש בו את הכל כמעט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם בלי להבין שום דבר בכלכלה זה נראה כמו רעיון מגוחך.

כל הטיעונים ההגיוניים כבר ניתנו, נותר רק לטפל בבעיה הפסיכולוגית

ששמה דחיית סיפוקים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי לך על זה

אם הבנק מאשר לך הלוואה אז תיקנה את החלום שלך

לפחות זה חלום שאפשר לקנות בכסף ולא רחוק מהמציאות

מקסימום אחרי זמן מה כשתראה שאתה לא יכול לעמוד בתשלומים או בכלל תרגיש שמיצית את העניין אז תמכור את הרכב ותיסגור את החוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על העצות , אני אחפש עוד עבודה ונראה אם אני אגדיל את המשכורת שלי והבנק יסכים לתת לי הלוואה אני אלך באמת על SLK שנת 2008 שתיהיה יותר זולה יחסית.

פורסם

אתה באמת רוצה לעבוד בשביל לשלם על האוטו?

יצא לך לחשוב על כמה עומס מדובר? אתה יודע מה, תעבוד ב3 עבודות, במקביל לשירות הצבאי ותפרגן ביופי של האמר, יבוא אישי ,למה לא ?

תנסה לקחת דברים בפרופורציה לחיים הנוכחיים שלך, כי דברים ישתנו, בעיקר לרעה.

אני לא בא להטיף לך מוסר, אבל אם אתה רוצה ללמוד מטעויות של עצמך, לכבוד הוא לי.

:roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הטיפ שלי.

אתה יודע כמה יעלה לך ההחזר החודשי, בשיחות טלפון תדע גם פחות או יותר כמה יעלה לך הביטוח השנתי וכמה יעלה לך טסט. תוכל לברר גם כמה יעלה לך טיפול תקופתי שלבטח יבוצע אחת לחצי שנה.

תוכל להעריך פחות או יותר את ההוצאות על דלק.

שקלל הכל ותראה כמה ההוצאה החודשית על הרכב - נניח 5,000 ש"ח.

במשך מס' חודשים, שים בצד כל חודש 4,000 ש"ח ותראה איך אתה מצליח לקיים את שיגרת החיים שלך כולל צבא, עבודה בילויים ותראה אם אתה מסוגל לעמוד בזה.

למה 4.000 ש"ח - אני מניח שיש לך כיום רכב כלשהו וגם הוא עולה לך קצת כסף = קיזזתי בין ההוצאות.

חשוב שתקפיד על מס' חודשים: בד"כ בהתחלה יש התלהבות ואולי יהיה לך מרץ לעבוד יותר כדי לעמוד ביעדים. אבל יכול להיות שלאחר 3-4 חודשים יתברר שאין לך חיים ותישבר. אם כך, עדיף שזה יקרה לפני שתרכוש רכב ב-250,000 ותאלץ למכור אחרי חצי שנה רק ב-200,000. לצערך תגלה שאתה עדיין חייב לבנק 165,000 למרות שהחזרת חלק מההלוואה, כי הריבית וההצמדה עשו את שלהן.

ואם בכל זאת תראה שהצלחת לעמוד ביעד - תצטרך הלוואה קטנה יותר ורק הרווחת מכך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...