Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור,

יכול להזדהות עם זה שעיצבן אותך שישבו ופיצחו לך גרעינים על הרכב,גם אותי זה בהחלט היה מעצבן.

אבל מה הטעם בלבוא ולהעיר להם או לעשות דברים מעבר כמו לקלל וכו' ? זה ינקה לך את הרכב ? אם תעיר להם או תקלל אותם בפניהם אחד מהם פתאום ישלוף ג'ילדה וינקה לך את הרכב או ייתן לך 500 שקל שתיקח את הרכב לקאר דיטיילינג ?

ברור שלא.

ראית אותם עושים את זה ?

אל תתייחס,כנס לאוטו שלך וסע,הרוח תעיף את הקליפות,חברה שלך תעשה לך "נעים" וסלמתאק,אחלה ערב.

ומקסיזם,

שמע,אתה גבר גבר עם אבר גבר.......אתה לא תיתן ש"ישפילו" אותך בזה שיתנו לך סטירה ליד חברה שלך,אתה תחזיר להם, על הדרך יישברו לך חצי גוף,תסיים בבית חולים,אחרי זה עוד שבוע חברה שלך לא תוכל לגעת בך כי אתה תצעק כמו ילדה כל פעם שהיא תעשה את זה כי כואב לך,וגם ככה אין טעם שהיא תיגע בך,כי האבר גבר שלך לא יתפקד בגלל הפגיעה באגו.......

צודק, אל תוותר להם,כנס באמ'אמא של'הם !!

:shock:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כפה זה עוד בקטנה ידידי היום ב6 בבוקר בקריות משהו רדף אחרי וחברים עם גזרן כי הוא חשב שחבר שלי דיבר לא יפה עם חברה שלו.

חצי מריבים והדקירות בגלל שיש לבחורות חברים שמתנהגים כמו "חיות" בלי שום שיקול דעת.

המקרה הוא כזה,עברה בחורה בפארק החבר שלי הציע לה להשבת איתנו אחרי שיחה קצרה נעננ ו בסירוב ואז הוא ביקש שוב(חבר באמת יצא טמבל) את ידה ופתאום הגיע איזה גבר התחיל לצעוק ולנסות לריב כי חשב שקיללנו אותה הרגענו אותו והסברנו לו שלא ניסינו לעשות דבר כולה להזמין אותה ולא ידענו כלל שהיא חברה שלו והוא הלך אחרי 10דקות הוא חזר עם גרזן והתחיל לרדוף אחרינו ..אנחנו אנשים שיש להם מה להפסיד אז החלטנו לברוח ולא לריב איתו.

אבל אני חושב כזה בראש מה עבר על אותו בחור? ואם אנחנו אנשים שאין להם מה להפסיד או אנחנו עולם תחתון או יש לנו סכינים ואקדחים( למה אני חושב ככה כי לבן אדם אין שום שיקול פשוט יש לו מזל שהוא עשה פוזות על אנשים שיש להם מה להפסיד והם לא הגיבו לו אלה העדיפו להתרחק)

הבנו כניראה מהר שבחור משוגע אז לא הפעלנו כוח.

כמובן המסקנה פה שבגלל איזה בחורה שעברה בפארק ואתה רצית להזמין אותה לשבת ולא מעבר לזה ולא קיללת אותה לא הרמת עלה יד פשוט יחסי אנוש רגילים וקיבלת מקרה אלימות מכלום.

לא יאומן! ואני חושב שכול זה בגלל הענישה המצחיק שיש לנו בארץ אם אותו בן אדם היה יודע שזה יעלה לו 10שנות מאסר אולי הוא לא היה קופץ אלינו עם גרזן

** בסופו של דבר אתה קורא על אחד כזה בעיתונים שהוא נרצח או נדקר במצב קשה בגלל שהתעסק עם אנשים שאין להם מה להפסיד.

פורסם
אנשים חסרי תרבות זה באמת משהו שאנחנו לא אוהבים, הם הורסים תפורום. (התכוונתי את הפורום).

רזמל מה הבעיה שלך תגיד? לכל אחד בפורום אתה ציני ועוקצני??

בא בן אדם מספר סיפור כואב אפילו שזה לא עם כללי הפורום תתיחס למה שבאמת חשוב שזה התוכן

יש חלום חדש...

פורסם
אתמול נסעתי אם הרכב של אבי לאיזה מועדון בתל אביב

עכשו החנתי תרכב *** תרכב = את הרכב בכתיב של ערסים *** בחנייה ובכסף בקיצור שמתי תרכב *** תרכב = את הרכב בכתיב של ערסים ***גם במקום אם הרבה מאוד אורות

בקיצור אני יוצא לכיון המועדון מה אני רואה כמה ערסים *** ערסים = אנשים שכותבים "תרכב" ***שמתישבים לי ליד האוטו ומפצחים גרענים

כוס עחתק *** כוס עחתק - משפט שערסים לא אוהבים לשמוע ***אוטו ב 500.000 אלף שקל גם אם זה היה 150. או 20 זה לא שלהם...

מפצחים גרענים על האוטו שלי כאילו זה של סבא שלהם. בקיצור אחד הערסים שם

דפק לי כפה לתוך הפנים.. וקללות כאילו הרגתי את אמא שלו.

בסוף זה נגמר שחזרתי אם חבלות בכל הגוף אם חברה שלי וסיימתי תערב *** תערב = את הערב בכתיב של ערסים ***בבית

הסיפור אמיתי ועצוב לי מאוד התרבות של הישראלים הייתי חייב לשתף אותכם למה?

תסבירו לי כי אני לא מבין...

למה ילד למשפחה עשירה שלא יודע לכתוב לא יוצר אצלי הזדהות ?

הסיפור נכנס אצלי למגירת "לא להתערב,חבל על השוטרים,- תנו להם לנקות לנו את הרחובות מעצמם בעצמם"

פורסם
לבקשת גולשים הנושא נפתח.

הכוונה של המבקשים טובה - עדיפות חבטות וירטואליות כאן שמהן יפיק השואל לקחים למקרה אמת :shock3:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתם קצת מפספסים את העיקר ומתעסקים בתפל.

פותח השרשור ראוי לכל גינוי על השפה הלא מעודנת במיוחד.

אם זאת הנושא העיקרי של אלימות ערסים שמסתובבים בחבורות וחושבים שמותר להם לעשות ככול העולה על רוחם,

כולל להעיר הערות בוטות ומיניות לבחורות ( לא משנה אם הן אפילו עם בן זוגם), או להכות סתם מישהו כי בעינהם

הוא "פרצוף מעצבן", או כי יש לו אוטו יפה של אבא, או סתם כל דבר.

התופעה מדאיגה ביותר בנגב עם חבורות הבדואים האלימות (לא בהכללה על כל העדה), שפשוט עושים בבאר שבע ככול העולה על רוחם. פרוטקשן, גניבות, הטרדות של נערות, וונדליזם ועוד.

הם גם לא מפחדים מכלום מאחר שלילה במעצר בשבילהם הוא לא יותר מאסיפת כוחות להתארגנות מחדש ליום המחר.

אז לתשומת ליבכם קצת רצינות.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
לפותח השרשור,

.

ומקסיזם,

שמע,אתה גבר גבר עם אבר גבר.......אתה לא תיתן ש"ישפילו" אותך בזה שיתנו לך סטירה ליד חברה שלך,אתה תחזיר להם, על הדרך יישברו לך חצי גוף,תסיים בבית חולים,אחרי זה עוד שבוע חברה שלך לא תוכל לגעת בך כי אתה תצעק כמו ילדה כל פעם שהיא תעשה את זה כי כואב לך,וגם ככה אין טעם שהיא תיגע בך,כי האבר גבר שלך לא יתפקד בגלל הפגיעה באגו.......

צודק, אל תוותר להם,כנס באמ'אמא של'הם !!

:shock:

מה קשור בכלל?

אם הוא לא גבר לריב אתם, אז שלא יעיר להם בכלל - יכנס לאוטו ויסע.

וכן הייתי מקבל אולי מכות, אבל לא הייתי חוטף כפה ושותק ומתחפף משם.

למה שהבן אדם אחר יעיף לך סטירה כי מתחשק לו? כי הוא שם זין עליך?

אז אתה תקבל מכות, אבל אתה תדע עמוק בפנים שזה לא היה לשווא.

להמנע ממכות? אני בעד, אבל זה עושים עוד בשלב של הדיבורים ברגע שהבן אדם השני העיף לך סטירה זה כבר לא יגמר בדיבורים.

פורסם

מקסיזם, תחשוב על זה רגע. מה אתה צריך את כל האלגן הזה על הראש?

נניח ונתנו לך כאפה והחזרת והבחורים יקראו לחברים שלהם שבקרבת מקום וחלילה מישהו ישלוף סכין/אלה?

תחשוב שאת כל הבאלגן הזה היית יכול לחסוך.

באמת, אני אשמח אם תסביר לי מה הנקודת מבט שלך.

שבוע טוב:wink:

תמיר.

פורסם

צודק מקסיזם,

עמודי העיתונים מלאים בכתבות עם תמונות במסגרת שחורה או אדומה,לרוב הסיפור שם דומה לסיפור שלך,בחור קיבל סטירה, החליט שהוא לא מקבל אותה "לשווא" אז יצא על אותו אחד שנתן לו את הסתירה,שבתמורה יצא עליו עם סכין.

לפחות הוא סיים את חייו כמפורסם,לא הרבה אנשים מקבלים כתבה עם תמונה בעיתון ואפילו באינטרנט.

צודק,כמו שכתבתי כבר, אל תוותר, כנס באמ'אמא של'הם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אין מספיק אקשן בפורום תמיכה טכנית לפורום

יותר בכיוון של תמיכה נפשית לחלק מהכותבים .

למה ילד למשפחה עשירה שלא יודע לכתוב לא יוצר אצלי הזדהות ?

הסיפור נכנס אצלי למגירת "לא להתערב,חבל על השוטרים,- תנו להם לנקות לנו את הרחובות מעצמם בעצמם"

גם אני חושב כמוך , הבעיה היא שאנחנו חיים במזרח התיכון והמגיפה הזו של אלימות ברחובות יכולה להתפשט לרמות שמסכנות גם את האזרחים השפויים ובעצם זה כבר קורה .

וכל זה למה ?

בגלל ה FUCKING כבוד המזורגג של האספסוף .

פורסם

חבר'ה,

אני לא גיבור גדול ואין לי חגורה שחורה בקארטה, אבל בכול זאת הייתי מוריד חמישיה לפרצוף של זה שנתן לי סטירה מה שיקרה לאחר מכן אלוהים גדול :-)

איזה כייף לי :)

פורסם
אין מספיק אקשן בפורום תמיכה טכנית לפורום

נכון

כבר הרבה זמן שאני רוצה להתלונן על זה

אבל אין פורום תלונות הציבור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...