Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו טויוטה קורולה 2008. (שנה שעברה ביטחתי דרך הסוכנות שקניתי את האוטו)

עומדות לפני 2 הצעות ביטוח:

1. מהעבודה, 2000 שקל מקיף עבור 13 חודשי ביטוח. (שנה הבאה כבר לא אוכל לבטח במחיר זה למרות שקיבלתי הצעה מ-9000000 במחיר זהה עבור 12 חודשים).

2. מהסוכנות שקניתי את האוטו - כאשר אם מבטחים שם 4 שנים אז שנה רביעית אני מקבל אחריות על האוטו.

הביטוח בסוכנות הוא 2300 שקלים עבור 12 חודשי ביטוח. טוענים שהחלקים מקוריים, ההשתתפות עצמית ב-300 שקל יקרה יותר.

השאלה אם שווה להשקיע כסף בשביל הרחבת האחריות?

מה דעתכם?

תודה רבה!

פורסם

לדעתי, כן שווה לקחת את הביטוח שכולל אחריות ( בתנאים כפי שהצגת).

לשם הסקרנות אתה יכול להתעניין מה המחיר להרחבת אחריות לשנה, ללא שום קשר לביטוח.

נכון שמדובר בטויוטה, אבל גם טויוטה יכולה להתקלקל :shock:.

ללא שום קשר, בזמנו ביררתי מה המחיר להרחבת אחריות לרכב שלי (רנו קנגו דיזל) לשנה שלישית.

המחיר שקיבלתי הוא 2800 ש"ח.

ברור לי שלקורולה המחיר משמעותית יותר נמוך, אבל לא סביר שהוא יעמוד על 500 ש"ח לשנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...