Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לאחר שאח שלי קנה רכב חדש, החלטתי גם אני להחליף רכב. מצאתי מיצובישי סופר לנסר שנת 96 עם 99600 ק"מ, יד ראשונה. כל הטיפולים נעשו תמיד במוסך מורשה ובכלל הרכב נראה לא רע בכלל. הוא עבר לא מזמן שיפוץ גיר והחלפת אלטרנטור. המוכר רוצה 16000 שח. ראיתי במחירון לוי יצחק שמחיר המחירון הוא 15200 . שווה לקנות במחיר מעל מחירון לוי יצחק (ראיתי במחירון יד 2 ששם המחיר הוא 16K) ? איך בדיוק עובד הקטע עם המחיר של רכב משומש?

זו הפעם הראשונה שאני קונה רכב אז אם יש טיפים אני אשמח.. תודה ;)

פורסם

אין תשובה מדויקת לשאלה שאתה שואל, זה שוק חופשי והמחיר נקבע ע"י חוש ההמתקחות שלך ומידת הגמישות שמגלה המוכר.

לדעתי כדאי לשלם עוד כמה מאות שקלים על רכב שמור ומטופל.

או במילים אחרות - עדיף לך לשלם עוד כמה שקלים עכשיו ולחסוך את הזמן והכסף בריצות למוסכים ובעלי מקצוע אחרי הקנייה.

כמה בדיוק כדאי לך להוסיף? לא יודע. זה תלוי בהמון גורמים שצריך לבדוק ולשקלל את המחיר. מה שציינת כאן אלו נתונים יבשים שמהם אי אפשר ללמוד יותר מדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...