Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חובות בסך 9 מיליארד יורו הביאו את יצרנית מכוניות הספורט מגרמניה לסף פשיטת רגל. הלוואה של פולקסווגן הצילה אותה

איך חברה כזאת נכנסה לקשיי נזילות קשה לי להאמין... יש איזה פאק במערכת, לקחת הלוואה גדולה מאוד זה לא דבר קל וצריך להביא בחשבון המון דברים.

אני פשוט ייבכה אם המותג הזה ייפשוט רגל או שסתם עושים בוואלה מזה דרמה...:?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=//1492091

אני לא יודע כמה אמין במקור הזה, אבל זה הגיוני, משום שפורשה לקחה חתיכת הלוואה דאז...

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אל תתרגש... כולה בעיית נזילות. זה לא ששולחים את העובדים מחר הביתה :lol:

לא קראתי את הדוחות, אבל הם כנראה קפצו מעל הפופיק מבחינה פיננסית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
סתם מנסים להפחיד, פורשה בחיים לא תפשוט רגל :wink:

למה? היא מעל הכל? אין לעולם חוסן...

תראה את קרייזלר, GM ופורד חברות שהיו פעם סמל לעושר ולשגשוג, חלקן פשטו רגל וחלקן על סף פשיטה. GM שהייתה סמל לעושר, דבר שצויין בסרטים, מחזות ושירים מתחילה לסגור חברות שבניהולה כמו ביואיק ופונטיאק, שגם כן, מי אי פעם דמיין שחברות אלו ייסגרו.

בקיצור לא צריך לקבוע שזה לא ייתכן, למרות שלדעתי הבעיה של פורשה כרגע נובעת מבעיית אשראי שלפי הכתבה VW פתרה אותה. אז לפחות כרגע היא לא תפשוט רגל, אבל בעתיד...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

חכו חכו - פיאט תרכוש גם אותה ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מכסימום אניילי ימכור את דל-פיירו. במחירים של חברות הרכב היום, גם בגילו הוא עדיין שווה 2-3 חברות רכב :-D.

פורסם
אל תתרגש... כולה בעיית נזילות.

רוב פשיטות הרגל הן על תזרים מזומנים ולא על רווחיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש איזה פאק במערכת, לקחת הלוואה גדולה מאוד זה לא דבר קל וצריך להביא בחשבון המון דברים.

:?

לקחו את ההלוואה כדי להשלים קניה של 51 % ממניות פולקסווגן.

אלה סתם מאבקי שליטה וכוח כרגע ובין המושג פשיטת רגל שאתה מתכוון אליו למושג המוזכר בהקשר זה יש מעט מאוד.

ולשאלתך, פורשה לא תעלם ב50 שנה הקרובות.

פורסם

כל פשיטות הרגל הן בגלל תזרים. כוונתי היא שאין סיכון שהחברה תיסגר. היא תגיע להסדר חוב וייתכן שתאלץ לוותר על ההשתלטות על VW. מדובר בחברה מוצלחת תפעולית עם הנהלה שעובדת טוב, להערכתי היא תפרוס חובות ותמשיך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...