Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שאני טועה (כנראה שאני טועה) - אבל:

אם מישהו זינק ולא סיים הוא לא מדורג?

לדעתי הוא מדורג אחרי כל אלו שסיימו - לא ככה דובי?

ואם הוא מדורג - נניח רביעי או חמישי בגלל מיעוט משתתפים - הוא לא זכאי לניקוד?

דובי,

אכפת לך להבהיר את הנקודה?

אלון

פורסם

אלון

לניקוד זוכה רק מי שמסיים מרוץ מלא . במידה ולא מסיימים "מספיק" צוותים להשלמת הניקוד, הוא פשוט לא מחולק .

לכל מי שהשתתף ואין צבירת ניקוד עדיין, המיקום כעת ממש לא משמעותי.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

נראה לך שנהג שבילה בסבבה בשטח בעוד האחרים מזיעים בתוך החליפה,יקבל ניקוד?

מוזר לא?

אל תיתן רעיונות ליהודים הקומבינטורים...

נא לא לבזבז לנו את הנקודות. כמו כן, ישנו שרשור דביק על איך לרשום כראוי בראש פורום הספורט המוטורי.

תודה, יאשה.

פורסם

ועכשיו לעצם הדיון רכב שלא סיים את המירוץ לא מקבל נקודות נקודה, ובואו נפסיק לחפש פתרונות שרק לנו יש אותם.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

נראה לי שאלון (חלווה) התרגל למירוצי הראלי ספרינט שם התוצאה הטובה ביותר נחשבת ולא מצטבר כפי שזה בראלי..

תקן אותי אם אני טועה?!

אלון (השני)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אכן שאלתי משום שבראלי ספרינט - מספיקה לך תוצאה אחת של סטייג' אחד. איפהשהוא בראש ישב לי שמסכן נהג שמשלים 139 ק"מ מתוך 140 תחרותי ובסוף לא מדורג ולא מנוקד. בספרינט - אם זינקת אתה מדורג. אומנם אם לא סיימת סטייג אחד אפילו, אתה מנוקד ב 0 נקודות - אבל אתה מדורג - יש פרי לעמלך.

ועניינית לשאלה של סחייק:

לדעתי, נהג שהכין רכב - הגיע - עשה נוטס - ועשה למשל 4 סטייג'ים מתוך חמישה (נניח 40 מתוך 50 ק"מ תחרותיים) צריך לקבל דירוג מעל נהג שלא זינק. מדגיש - לא ניקוד - דירוג!

זו דעתי - שאלתי בסה"כ - מה נהוג בעולם?

אלון

נ.ב.

כדי להבהיר אתן דוגמא:

נניח התחרו 21איש ו 18 סיימו את הכל - יש להם דירוג.

מספר 19 עשה את כל האירוע ופרש בק"מ האחרון.

מספר 20 פרש בסטייג הראשון.

מספר 21 פרש לאחר הנוטס לפני הזינוק.

עכשיו השאלה: האם יש דירוג 1 עד 18 ואח"כ במקום 19 שלושת הפורשים (או לא מדורגים בכלל)?

לחלופין: האם לא קיים דירוג של 1 עד 18 לפי הזמנים של המסיימים (18 במספר) ולאחר מכן דירוג של שלושת הפורשים לפי מי "שעשה" יותר מהראלי?

זו הייתה כל השאלה. מה נהוג בעולם?

אלון

פורסם

אלון

שאדון סחייק ילבש חליפה ויזיע ואז נדבר...:wink:

וברצינות - בראלי חלק מהעניין הוא להגיע לקו הסיום. בכל מרוצי הראלי בעולם לא מספיק לסיים את הסטייג' האחרון אלא צריך גם להגיע, באמצעות קטע הקישור, חזרה אל ה-SERVICE ומשם אל ה-PARK FERME או איך שכותבים את זה בצרפתית (שטח סגור ונייטראלי שאסור לגעת במכוניות שם) , גם החלק הזה הוא בלתי נפרד מהראלי.

במקרה שלנו , קטע הקישור מקו הסיום ועד ל-SERVICE הוא קצר מאד ואין שטח סגור, לפחות כרגע.

לגבי ניקוד - אין הנחות או הקלות - חייבים לסיים וזה חלק מההבדל בין ראלי לספרינט.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

וזו שאלה מעניינת...

האם לאחר שסיימת את הקטעים התחרותיים בראלי - ואיחרת לחזור לפארק-פרמה או הרכב נתקע לחלוטין בקטע קישור חזרה (מדגיש - אחרי כל הקטעים התחרותיים) - האם לא תדורג? האם תיקנס בזמן או בכסף?

אלון

פורסם

לא תדורג, המירוץ מסתיים בחזרה לפארק פרמה שגם אליו יש לך זמן יעד להגעה.

לא עמדת בזמן - תקנס.

לא הגעת - לא תדורג.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
וזו שאלה מעניינת...

האם לאחר שסיימת את הקטעים התחרותיים בראלי - ואיחרת לחזור לפארק-פרמה או הרכב נתקע לחלוטין בקטע קישור חזרה (מדגיש - אחרי כל הקטעים התחרותיים) - האם לא תדורג? האם תיקנס בזמן או בכסף?

אלון

אלון אלון,

מתי כבר יפול האסימון בנוגע לנוהלי מרוץ ראלי.

גם אצלנו כמו בכל מרוצי הראלי בעולם מאליפות העולם ועד לראלים מקומיים

אתה יכול לסיים את כל הסטייגים ראשון!!!

ובקטע הקישור בדרך לפודיום להתקע.

אין ניקוד

ולא משנה מה מי ולמה

בב"ח

איתן

פורסם

חברים

הראלי נמדד בשני מצבים

SS - קטע תחרותי שממקם את המתחרה בדרוג

TC - קטע "בקרת זמן" לא סיימת אין ניקוד.

ישנם קטעי TC - ללא SS

ישנם קטעי TC - עם SS

בכול מקרה לא מספיק לסיים קטע תחרותים ללא סיום קטע "בקרת זמן"

לגבי TC - כול הקטעים בראלי הם קטעי TC גם "פארק פרמה" ודומיו הם קטעי בקרת זמן אחרת באיזה קצב יתנהל הראלי? של המתחרה? לא! מנהלת הראלי קובעת על בסיס סקר שנערך קודם את זמן ההגעה מקטע אחד לשני - לכך עדין לא הגענו!

לדבי פרסום התוצאות כאן בפורום - לא חכם! - תענו על הנושא בעצמכם למה! (הוחזרו מספר סימני קריאה למחסן. גם ככה אנו בחוסר במלאי. תודה, יאשה)

ברוך

• תוכן חדש...