Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בהחלט סוג העבודות שלא הייתי סומך על אף מוסך לביצוע

אפשר הסבר למה...?

בשביל לבצע עבודה כזאת צריך לעבוד לאט בסובלנות ובזהירות רבה, גם אם הניסיון רב.

כשמוסך דורש 1500 ש"ח בממוצע על עבודה כזאת העבודה לא משתלמת בתנאים שציינתי מה עושים ? עובדים מהר מאד (פותחים-סוגרים)

בדרך מאבדים ברגים וקליפסים חשובים, שוברים חלקי פלסטיקה, מערבבים בין סוגי ברגים שונים והתוצאה ? דש בורד מקרקש, נורות שלא דולקות

כפתורים שלא עובדים - הכל מסתכם לעלויות גבוהות מאד שדורשות פירוק והרכבה חוזרים ורכישת חלפים חדשים.

למוסך משתלם יותר להחליף ציריות וקלאצ'ים לברלינגו למשל מאשר להשמיש 2 מכונאים על פרויקט כזה ליום שלם, עצוב אבל נכון.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

המשך

כן כן חברה רוב ההערות נכונות אבל תבינו שזו הפעם הראשונה שאנחנו עושים דבר כזה ולכן התעסקנו בעיקר ולא היה לנו זמן לכל השאר .

[/img]

בלי תיבה.JPG

סליל.JPG

חציבחוץ.JPG

בחוץ.JPG

דש בחוץ.JPG

מגירה.JPG

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום אחי יש לי שאלה לגבי הקלץ' זה נכון שהקלץ' ב-106 (מה שיש לי 106 XR 1998 ) קשה ,צריך שרירים ברגלים? כי אצלי זה כך ואני לא מוצא פתרון לבעיה הזאת?מה צריך לעשות (למרות שהחלפתי כבר אחד(קלץ'))

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם.

כל הכבוד על היוזמה והביצוע.

כמה נקודות חשובות:

לפני הפירוק של גלגל ההגה ותחילת העבושה יש למקם את ההגה במצב ישר ואת הגלגלים הקדמיים במצב ישר,לאחר שחרור הבורג המרכזי של גלגל ההגה יש לסמן את השיניים כדי להחזיר את ההגה במצב ישר.

כמו כן,לאחר הוצאת הסבבת של כרית האוויר,יש לוודא שהיא ממוקמת ישר,ישנו חריץ שבתוכו חץ שאמור להתלכד עם עוד חץ בצבע כתום,במידה ולא תורכב נכון היא תשבר בסיבוב ההגה הראשון.

במתגים של המזגן וכו,אין צורך להדביק מדבקה,על כל מתג ועל כל תקע יש נקודה בצבע שונה,לדוגמה,לAC כחול,למתג חרום אדום וכו.

בעת הרכבת ידית האיתות\מגבים,רצוי להניח את חובק ההגה העליון עליה לפני חיזוק הברגים כדי לפלס את הידית,ולא להרכיב הכל ולגלות שהידית וכל החובק יושבים עקום(החורים בברגים של הידית הם אקצנטרים).

בברכה,ובהצלחה.

אורן

• תוכן חדש...