Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה כנראה עובד עקום מול הבורג. זו השיטה היחידה שבה הצלחתי לשבור ביטים (עם מברגת אימפקט בעלת מומנט של 100NM, זה ממש לא חלש). אפילו אם אתה חורש על הביט (נניח איש גבס או משהו דומה), זה לא אמור לקרות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפעם היחידה שביט נישבר לי זה קרה כאשר המברגה הסתובבה במהירות והבריגה את הבורג, ולפתע הבורג "נעצר" בפתאומיות, הלחץ על המברגה היה גדול והמומנטום של הסיבוב נבלם בפתאומיות. האנרגיה אמורה ללכת לאיבוד לאיזה שהוא מקום. הביט נישבר. זה טוב. כי אם לא משהו אחר היה נישבר, וסביר להניח שזה היה משהו בתוך המברגה. מאז אני מקפיד לקנות ביטים עם נקודת שבר. מה זה אומר, החלק שמחבר את הראש ההברגה לחלק שמתיחבר לראש המברגה (אופץ?) הוא דק יותר בצורה משמעותית. ביט לא אמור להשבר, במיוחד לא תחת עבודה רגילה. יכול להיות שהביט שלך לא מתאים לסוג הראש של הבורג. או כמו ששמר אמר, אתה לא עובד נכון. גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני יכול להמליץ לך על ביטים של אם-פרו חזקים בטירוף וגם מגנטיים. קניתי אותם ואני קורע להם את הצורה והם לא נשחקים.

http://www.toolcenter.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=179

בנוסף, יש להם בטול סנטר סט איכותי (זה שאני מתכוון אליו, לא זה בתמונה) שעולה 80 ש"ח, חזק מאוד!

BM83638258200824271485.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

It is similar in appearance to the classic Phillips cross-head, but in fact is substantially different. The largest advantage it offers is that, when used with the correct tooling in good condition, it does not cam out, allowing great torque to be applied.

The differences lie in the way that the drivers are machined. The Phillips driver has four simple slots cut out of it, whereas in the case of the Pozidriv, each slot is the result of two machining processes at right angles. The result of this is that the arms of the cross are parallel-sided in the case of Pozidriv, and tapered in the case of Phillips. The pozidriv has four additional points of contact, and does not have the rounded corners that the Phillips screw drive has.

פיליפס:

120px-Phillips_screw_head_2.png

פוזידרייב:

120px-Pozi_screw_head_2.png

אבל בריסטול אוכל את כולם.

torqueSpline.jpg

לעומת המשושה :

torqueHex.jpg

פורסם
בדקתי באפרים הכט.. אין להם שום WHERA

אני מבין שאתה חיפאי.

לא נורא, אף אחד לא מושלם.

לעניין הביטים- מה הפלא שהם נשברים?! אתה עובד עם אימפקט על ביט רגיל!!! אתה צריך ביטים המיועדים לאימפקט. בדיוק כמו ההבדל בין בוקסא רגילה (כרום או גימור של "סתם" מתכת) לבין בוקסות אימפקט "שחורות", יש גם ביטים מיוחדים. הביטים הללו הם שחורים, וניתן למצוא אותם בכל חנות אספקה טכנית שמכבדת את עצמה.

גם WERA היא פירמה גרמנית מכובדת מאד וחביבה עליי אפילו מעט אישית, אבל גם ביט רגיל שלהם יישבר באימפקט.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא חיפאי, אבל אני שוקל .

שמעתי בת-גלים זה הדבר החם הבא בשוק הנדל"ן.

ועכשיו....

מה הקשרררר ????

בקיצור, השחורים של פאק-אום יעשו עבודה גוטה גוטה.

פורסם

כל חיפה זה הדבר החם. הבא, הקודם, פשוט פאקינג חם.

היה נדמה לי.

ושקלתי להמליץ לך על שמות חנויות בחיפה.

זה הקשר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
סט זהה של בוש עולה פחות מ-70, לדעתי הוא הרבה יותר טוב מהאמפרו.

בוש זה בוש!

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...