Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לעיצה, לגבי רכב שאנו רוצים לרכוש. התקציב, כאמור 60K בערך. חשוב לנו: צריכת דלק ותחזוקה נמוכים ככל האפשר, נתוני בטיחות טובים, נוחות מינימלית שכן הרכב מיועד לנסיעות לא קצרות.

אשמח להמלצות!

פורסם

בתור סבא לנכד ונכדה בדרך אני רכשתי לבת שלי ולבעלה (ולכלב ולעגלה ולהררי הטיטולים) סקודה פאביה סטיישן.

רכב מעולה, בטוח, נח לנהיגה וכמובן מכיל את הכל.

והם נוסעים איתו נסיעות ארוכות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

פג'ו 307 יכולה להתאים, מאובזרת ומפנקת ובעלת תא מטען מספק למשפחה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תחזוקה שוטפת פעם בשנתיים או 30K ק"מ. הטיפולים לא יקרים במיוחד אם מדברים על הסטנדרט.

מעבר לכך תלוי במצב הרכב. רכב שטופל כמו שצריך ואין לו בעיות מיוחדות לא צריך לעלות יותר או פחות מכל משפחתית אחרת.

פורסם

אין על מה לדבר, מאזדה 3 - מנסיון לרכב אין תקלות אף פעם ! מאוד מאוד מאוד אמין,

נהיגה מהנה, זריזה וספורטיבית, אבל לא מאוד נוח, אם אתה רוצה רכב עם אפס תקלות ולא איפכת לך שאתה רואה 50 כאלה ביום ביום :), מאזדה 3 זה הרכב בשבילך

הייתי ממליץ פחות אבל גם על הפורד פוקוס - בטיחות ונוח מאוד,היא אומנם פחות אמינה מהמאזדה , הייתה לי אחת חדשה מהאריזה 2008 ולא עשתה בעיות בכלל,

אבל - מנוע ה1.6 ליטר מתקשה מאוד לסחוב אותה בעליות - לגבי הדגם החדש אני לא יודע, את שלי קיבלתי מספר שבועות לפני שיצא הדגם האחרון

פורסם

קצת הגזמת עם ה"מתקשה מאוד"... הרכב בסדר גמור וב99% מהזמן לא חסר שום כח.

לדתעי זו בחירה טובה (הפוקוס) וגם הפאביה סטיישן איננה משאית, אלא רכב פרטי חביב ומרווח ונוח שמתאים מאוד לצרכיכם.

אם לא אכפת לכם ידני (וכתלות בכמה ארוכות הנסיעות שלכם) שקלו ברלינגו. בתקציבכם אפשר לקנות יופי של ברלינגו חדש יחסית עם מנוע מאוד חסכוני ומתקדם HDI, הוא נוח ברמה של מכונית פרטית משובחת וברגע שתמחקו מהלקסיקון את המונח "לקפל עגלה" תגלו שonce you go tenderon you cannot go back.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האמת, לא התנסיתי בעצמי (אני נשוי ללא ילדים) , אבל שאני רואה את חמי מעמיס את הברלינגו שלו מהעבודה לטיולים או נסיעות ארוכות, אני נהיה ירוק מקנאה:lol:.

הכל נכנס שם בקלות, גם העגלה שהוא לא מקפל אותה, גם יחסית יותר קל להתקין ולקשור תינוק בבוסטר (האוטו לא נמוך כמו מכונית פרטית רגילה), לא צריך להתכופף ולשבור את הגב שאתה נאבק בכסא, בתינוק ובעיגון שלו למקום.

יש לו ברלינגו HDI, מדהים כמה האוטו נוח ומושך בלי מאמץ גם שהוא עמוס, ומתנהג בדיוק כמו רכב רגיל.

אני רק יכול להגיד שממש אהבתי את העניין, ובבוא היום אני בהחלט אשקול בחיוב טנדרון כזה (ברלינגו, קונקט).

הדבר היחיד ה"בעייתי" הוא שזה גיר ידני.

בהצלחה בכל מקרה,

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

חבר טוב מחליף עכשיו ליסינג: יש לו מאזדה 3 שנת 2005 עם 75000 ק"מ. הציעו לו לקנות את המכשיר ב-15% הנחה, והוא שאל אם אני מעוניין שהוא יקנה ואז אני אקנה ממנו (אני מפסיד יד). מה דעתכם?

פורסם

דעתי עיסקה שווה.

זה בהנחה שאתה לא הולך על אופציית הברלינגו ...

אם לא תהיה מעוניין והרכב במצב טוב - אני אשמח לקבל אותו, אני אפילו אתן לחבר שלך עוד קצת כסף כיס :-)

פורסם

מאזדה 3? לנסיעות ארוכות? בטיחות? תחשוב טוב לפני שאתה רץ אחרי העדר ומכלה את כספך על רכב כזה, גם אם הוא נחשב "אמין". אני מוכן לקשר אותך עם כמה בעלי מאזדה שיספרו לך דברים הפוכים...

ה-307 אחלה רכב אבל אם מדובר בעגלה, מניסיון, עדיף תא מטען גדול יותר, ואם לא ה-SW אז לרדת מזה.

פורסם

דני, אין מה לעשות - לכל רכב שמיוצר בעולם יקבל בעלים מסויים רכב פגום שעושה בעיות עד הודעה חדשה, מטאטא ועד מרצדס.

לכל רכב כלשהוא תוכל "למצוא" אנשים שהרכב עשה להם בעיות מן הגהינום, אין מה לעשות.

פורסם

למציעי המזדה שימו לב לגודל תא הטען.

זה חיוני לזוג צעיר

לסיאט קורדובה החסכונית יש תא מטען יותר גדול וכך גם כמובן לפאביה סטיישן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...