Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז ה-eeepc שלי הגיע עם ווינדוז xp חוקי וכשר למהדרין מותקן בתוכו מראש.

המחשב עושה הרבה בעיות ווינדוז לאחרונה והחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש. אבל רגע, כשקניתי אותו שילמתי בעצם גם על ווינדוז חוקי והכל (יש אפילו מדבקה עם הסריאל מתחת למחשב), ולא קיבלתי שום עותק גיבוי של מערכת ההפעלה.

איך ניתן להתקין עליו ווינדוז בצורה חוקית שוב ? האם אני יכול לפנות למייקרוסופט\אסוס ולקבל עותק של הווינדוז עליו שילמתי?

תודה.

פורסם

ליתר ביטחון, תתקשר למקום שממנו קנית ותשאל.

תקנו אותי אם אני טועה, נדמה לי שאפשר להתקין עם דיסק OEM ששייך למישהו אחר,

פשוט תקיש את הSERIAL של המחשב שלך במקום המתאים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

OEM הכוונה עותק מקורי כלשהוא של ווינדוז? אני לא חושב שיש לי מאיפה להשיג.

צריבה של ווינדוז ושימוש אישי בה יחשב במקרה הספציפי שלי לחוקי?

אגב, קניתי את המחשב בדיוטיפרי באוסטרליה ואין לי מושג למי אני צריך לפנות שם.

פורסם

מה שקובע זה הקוד בו אתה משתמש, לא הצריבה.

אתה יכול להוריד מהרשת דיסק OEM לווינדוס ולהתקין, רק תקפיד להשתמש בקוד שקיבלת עם המחשב ולא בקוד ה"פרוץ".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על מחשב חלש כמו EEE מומלץ להריץ גירסה קלה של WIN

חפש בפורומים השונים xp lite

או xp eee

מדובר בגירסא שעברה מודינג והפשיטו ממנה הרבה ג'אנק, הנתונים מהירים יותר, בצורה משמעותית

• תוכן חדש...