Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

משהו מוזר בוולו 960 [או רכב לא מניע ומוציא ריח לאחר עמידה]


volvo s90
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם כפי שכבר הבנתם יש ברשותי וולוו 960 שנת 96. היום הסעתי את אחי הקטם לחוג וחזרתי הבייתה נסיעה של כ 2 ק"מ. ואחרי שעה כאשר הרכב עמד בחוץ הוא לא מניע ומוציא ריח. דיברתי עם המוסך הוא אמר שזה דבר מוזר ועוד לא נתקל בזה. נ.ב.

דבר זה היה קורה לפעמים בעבר. ללא ריח, אך בנסיעות במהירות נמוכה וזה היה מתבטא על ידי דימום עצמו של המנוע.דבר זה קורה אך ורק בזמן ששורר בחוץ חום, בקור המנוע עובד בצורה תקינה.

תודה רבה לכל מי שיהיה מוכן להרים את הכפפה ולעזור לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...