Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(נניח טווח: 2007-2009), תקציב עד 140,000 ש"ח.

לא רואה את עצמי קונה רכב אירופאי אחרי התנסות רעה (בהיבט אמינות הרכב).

רעיונות?

לא איכפת לי שהרכב יהיה עם אוריינטציה מסחרית (קנגו שהיתה לנו היתה נוחה, אך, כאמור, אירופה פסולה מבחינתי).

חשבנו על מאזדה 5, האם היא מרווחת? (נדמה לי שלא), איך היא מבחינת מקום איחסון?

ההיצע שלה בשוק לא רב, ראיתי מודעות בודדות, ומרביתן נפסלו בגלל גובה קילומטראז' או כיוון שאינן בבעלות פרטית.

אגב, איזה לוחות נוספים פעילים של יד שניה קיימים פרט ל- Yad2? (נראה כאילו זה הלוח הפעיל הרציני היחיד ברשת)

תודות וחג שמח לכולם :smile:

פורסם

הונדה FRV מתיישב עם הדרישות שלך באופן מיטבי.

האם אפשר לדעת מה מקור ההתנסות הפוסלת רכב אירופי על הסף?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

בקשר ללוחות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=48021

אכן, הונדה FRV מתאימה לכם בצורה טובה מאוד (הסידור של שתי שורות מושבים + תא מטען בגודל מלא).

היא יחסית חיסכונית, בגאז' די גדול, נוחה.

במאזדה 5, כאשר כל שישת המושבים תפוסים, אין מקום להכניס עגלת תינוק רגילה (אני כבר לא מדבר על עגלה עם אמבטיה) +תיקים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה, לגבי ה- FRV, אני מוטרדת מההיצע הדל של המכוניות מדגם זה, יהיה קשה לאתר מכונית לרכישה, ויהיה קשה גם למכור בבוא העת, אם כי היא בהחלט נראית עונה על הדרישות. מה שמזכיר לי את שאלתי אם יש מקום עם היצע טוב של מכוניות יד שניה פרט ללוח Yad2?

ולעניין האירופאיות, אני מניחה שכל אחד מושפע במסקנותיו לגבי רכב זה או אחר מההתנסויות האישיות שהיו לו, אבל לנו היתה התנסות קטסטרופלית עם רנו קליאו, שעשתה צרות עוד בתקופת האחריות, וגם לאחר האחריות, כולל תיקון אחד שעלה 17,000 ש"ח (!), לאחותי היתה התנסות גרועה עם פולקסווגן, ועל סיטרואן שמעתי סיפורי זוועה מחברה טובה.

להבדיל, לי היו שני דייהטסו, ומאזדה 3, לאמי סובארו, מיצובישי, וטויוטה, לאבי דייהטסו, הונדה ומאזדה, ולאחותי סוזוקי ומאזדה, וכולן שירתו אותנו ללא רבב. אז נכון שזה לא מדגם סטטיסטי מייצג, אבל קשה לי שלא להיות מושפעת מכך.

• תוכן חדש...