Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי מונטה קרלו שנת 98 המזגן עובד אך שאני רוצה לשנות מצב נגיד שהאוויר יצא מכיוון השמשמה או הרגליים הוא לא יוצא, יוצא רק מקדימה אמרו לי שזה יכול להיות צינור וואקום אך לא מצאתי כלום משוחרר אני רוצה לדעת איך קוראים לחלק שפותח וסוגר את הדלתות של המיזוג ואיפה הוא יושב תודה מראש.

פורסם

קיימים חשמליים וקיימים מכניים, עם אצלך ברכב זה חשמלי אז הבעיה היא בחשמל וצריך לחפש, עם זה מכני אז יכול להיות שאחד הידיות השתחררה מהמכסה וצריך לפתוח ולבדוק.

וגם אני זוכר שנתקלתי ברכבים כשמפעילים מזגן אז יש רק אפשרות אחד מאיפה יצא אוויר קר, כל שאר הפתחים הם סתם לאיוורור

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אצלך ברכב הפיקוד הוא וואקום. יכול להיות שיש לך בעייה בצינורות האלו (צינור משוחרר וכו') הצינורות עוברים בדש בורד ולכן קשה לי להאמין שאתה יכול לראות.

בכל מקרה עליך לגשת למוסך שיבדוק את התקלה

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...